Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Feyenoord gaat akkoord met biedingen op Europese held'

Laatste update:

De Engelse kwaliteitskrant stelt dat ook Sporting Portugal en Bayer Leverkusen geïnteresseerd zijn in de 22-jarige Manu, wiens contract nog tot medio 2017 loopt. Zij brachten echter nog geen bod op hem uit en dat deden Watford en Brighton wel. Die clubs zijn respectievelijk actief in de Premier League (twaalfde) en Championship (tweede) en zien in Manu een waardevolle aanvulling op hun selecties. Bij Watford staat al een oude bekende onder contract, en ook meteen op de vleugel voorin: Steven Berghuis.

Manu debuteerde in het seizoen 2011/12 al voor Feyenoord en staat nu op 32 competitieduels en 8 doelpunten voor die club. Hij werd een keer verhuurd aan Excelsior en aan SC Cambuur en keerde vorig jaar zomer permanent terug in De Kuip. In Europees verband maakte hij indruk met vijf doelpunten in negen wedstrijden. In de competitie was hij daarnaast nog goed voor zeven treffers, maar de concurrentie is fors en Giovanni van Bronckhorst heeft Manutelli niet nodig in zijn groep.

Denk je dat Elvis Manu naar Engeland gaat?

Meer nieuws

Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
23
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
3
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
5
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
41
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
10
Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties