Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord gaat all-in voor Zerrouki: transferrecord staat op knappen

Laatste update:

De Rotterdammers zijn daarmee bereid om Zerrouki de duurste Feyenoorder aller tijden te maken. Op dit moment behoren Quinten Timber (FC Utrecht) en Ezequiel Bullaude (Godoy Cruz) tot de duurste spelers die ooit door de club werden gekocht. Over de exacte transfersom werden in beide gevallen geen mededelingen gedaan, maar Feyenoord betaalde exclusief bonussen in ieder geval minder dan acht miljoen euro per speler.

Zerrouki ligt in Enschede vast tot medio 2024. Hoewel Jan Streuer, technisch directeur van FC Twente, glashelder is geweest en absoluut niet wil onderhandelen met Feyenoord, hopen de Rotterdammers dat daar op de slotdag van de transferwindow verandering in komt. De Rotterdammers denken dat een bod van acht miljoen euro voor een speler met een contract voor slechts anderhalf jaar in Enschede twijfel zal zaaien. Zerrouki staat op 90 officiële duels voor Twente, waarin hij 4 goals en 4 assists produceerde. Ook speelde de geboren Amsterdammer al zeventien interlands voor Algerije.

Arne Slot gaf zondag na de topper tegen FC Twente (1-1) te kennen dat de speler die hij het liefst aan de selectie van Feyenoord zou toevoegen in de Grolsch Veste bij de tegenpartij speelde. Zerrouki zelf wil dolgraag naar Feyenoord, een club die hij als sportieve vooruitgang beschouwt. Op 10 januari maakte Streuer publiekelijk dat Twente in de winter niet meer zou meewerken aan een transfer voor Zerrouki. "We willen presteren, en als je hem laat vertrekken toon je niet de ambitie", zei Streuer toen. "We komen er niet uit. Dan blijft het zoals het is, en moet de speler blijven tot het eind van het seizoen. We gaan het nu niet meer doen."

Meer nieuws

Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
6
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
0
Lang kijkt recht in camera, laat zijn tanden zien en waarschuwt Feyenoord
17
Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
8
Liveblog huldiging PSV: Mislintat wordt geëerd door supporter van PSV
26
Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties