Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord gaat 'goed kijken' naar spelers met minder prominente rol

Laatste update:

Volgens het Algemeen Dagblad is de kans klein, dat Feyenoord in januari iets zal doen op de transfermarkt. Na het verlies van woensdagavond tegen PSV is de achterstand op die club nu een forse twaalf punten: versterkingen halen om mee te strijden om de titel lijkt dus niet nodig. Een nieuwe spits ligt niet in de lijn der verwachting, maar trainer Fred Rutten denkt dat een nieuw gezicht wel 'verfrissend' kan werken.

Hij zegt in de ochtendkrant dat hij dat zo in het verleden heeft ervaren. "Aan de andere kant kunnen spelers ook moeite hebben met extra concurrentie. Daar moet als je technische staf goed naar kijken. Zoals we ook goed gaan kijken naar spelers die een minder prominente rol vertolken dan ze misschien hadden gehoopt of verwacht", legt Rutten uit. In die categorie vallen, naar het lijkt, Erwin Mulder, Joris Mathijsen, Mitchell te Vrede en Ruben Schaken.

Denk jij dat Feyenoord een extra speler zou kunnen gebruiken in januari?

Meer nieuws

Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
16
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
8
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
15
Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0
Speler van Borussia Dortmund reist vanwege examen apart naar CL-kraker in Parijs
8
Derksen ergert zich groen en geel aan sportverslaggever: 'Het is zo stuitend'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties