Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Feyenoord gaat vol de strijd aan met PSV en AZ om KKD-smaakmaker'

Laatste update:

Antonucci kwam in de voorbije jaargang tot 11 doelpunten en 5 assists in 20 wedstrijden in het shirt van FC Volendam. Dankzij deze goede prestaties groeide de interesse in de jonge spelmaker gestaag. La Dernière Heure meldde vorige week dat PSV, AZ en FC Twente werk willen maken van het binnenhalen van de Belgische middenvelder met Italiaanse roots. Standard Luik zou zelfs al hebben aangeklopt bij AS Monaco. De Belgen zetten in op een verhuurperiode met een optie tot koop, maar daar gaat de werkgever van Antonucci voorlopig niet in mee. Desondanks praten beide clubs nog steeds over een eventuele transfer.

'AZ, PSV, FC Twente en Standard Luik azen op voormalig Ajax-talent'

PSV, AZ en FC Twente zitten achter een voormalig Ajax-talent aan, afgelopen seizoen een van de smaakmakers in de Keuken Kampioen Divisie.Lees artikel

AS Monaco had graag gezien dat Antonucci naar Cercle Brugge was vertrokken, daar er een samenwerkingsverband is met de Belgische club. De middenvelder ziet dat idee echter niet zitten, omdat hij toe is aan een uitdaging elders. Volgens bovengenoemde krant is de interesse van PSV, AZ en FC Twente concreet. Naar verluidt schaart Feyenoord zich nu ook in het rijtje met geïnteresseerde clubs.

Antonucci werd in 2015 door Ajax overgenomen van Anderlecht. Na anderhalf jaar in de jeugdopleiding van de Amsterdamse club vertrok de door Feyenoord begeerde middenvelder alweer. In de winterstop van het seizoen 2016/17 legde AS Monaco circa drie miljoen euro neer voor Antonucci, die klaar lijkt voor een tussentijds vertrek. Hij kwam in Monaco nooit verder dan optredens in het Onder-19-elftal.

'Ik heb met Noa Lang en Carel Eiting over FC Volendam gesproken'

Francesco Antonucci is dit seizoen een van de smaakmakers in de Keuken Kampioen Divisie. Voetbalzone sprak met de spelmaker van FC Volendam.Lees artikel

Zou Francesco Antonucci een aanwinst zijn voor Feyenoord?

Meer nieuws

Ancelotti zet Camavinga verrassend genoeg op de bank tegen Bayern
13
Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
47
Bondscoach België hakt definitief knoop door over EK-deelname Thibaut Courtois
10
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Matthijs de Ligt verliest race tegen de klok en mist CL-clash met Real Madrid
11
Zoon van Peter Bosz gaat in de Eredivisie aan de slag als hoofdscout
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties