Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord gaat voor komst Joey Veerman en brengt eerste bod uit

Laatste update:

Feyenoord zat in de zomer ook al achter Veerman aan. Toen hadden ook AZ, Rangers en Hellas Verona interesse. Heerenveen verlangde destijds circa acht miljoen euro. Eind juli noemde Veerman een overstap naar Rotterdam nog een 'goede stap'. Hij genoot van de zege die Feyenoord toen boekte op FC Drita (3-2) in de tweede voorronde van de Conference League. 'De ambiance is natuurlijk geweldig. Guus Til maakt de 3-2 en dat stadion ontploft. Dat is alleen maar mooi om te zien. Ik heb een keer gescoord in De Kuip, tegen Feyenoord. Dat gaf wel een lekker gevoel", zei Veerman.

In de studio van ESPN wordt al druk gespeculeerd over de mogelijke transfer van de 23-jarige technicus. "Het is interessant om te gaan kijken waar hij gaat spelen. Er zal iemand uit moeten op het middenveld. Dat is Fredrik Aursnes of Orkun Kökçü", blikt Pierre van Hooijdonk alvast vooruit. Arnold Bruggink denkt dat Veerman de concurrentie zou moeten aangaan met Kökçü. "Ik denk niet dat Joey Veerman een speler is voor de bank. En ik denk dat Feyenoord niet de enige club is die achter Veerman aan gaat in de winter. AZ zie ik wel gebeuren."

Veerman heeft een contract tot de zomer van 2024 bij Heerenveen. Hij speelt sinds 2019 voor de club en kwam over van FC Volendam. Voor beide clubs speelde hij 81 competitiewedstrijden. Namens Heerenveen noteerde hij daarin 18 doelpunten en 23 assists. Hij aast al enige tijd op een stap hogerop, maar vanwege de houding van Heerenveen kwam het in de zomer niet tot een transfer. De hoogte van het eerste bod van Feyenoord is niet bekend.

-

Meer nieuws

VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
3
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
7
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
15
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties