Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord gaat voor Vangelis Pavlidis en Alexander Barboza

Laatste update:

Feyenoord kan pas kopen als men eerst verkóópt en dus zal veel afhangen van Nicolai Jörgensen. De aanvaller is grootverdiener in De Kuip en kan in sportief opzicht niet meer aan de verwachtingen voldoen. Hij staat ook open voor een nieuw avontuur. "Ik denk dat ik weg moet bij Feyenoord zodat de club geld ontvangt en daarmee jongere spelers kan halen", vertelde Jörgensen, die nog een contract voor een jaar heeft, afgelopen weekeinde in gesprek met het Deense BT.

Meer: Derksen en V/d Gijp unaniem: dit moet de nieuwe Feyenoord-trainer worden | Zelfs Peter Bosz krijgt vraag over transferperikelen Arne Slot: ‘Laat mij...’

"Maar je weet niet hoe het gaat lopen. Met een nieuwe trainer op komst kan ik hier ook net zo goed blijven", doelde de Deen op Arne Slot, die vanaf komend seizoen het takenpakket van Dick Advocaat overneemt. Een avontuur in een ander land staat Jörgensen ook aan. "Ik ben net dertig geworden en ik heb nog steeds vier of vijf goede jaren te gaan. Het zou heel leuk kunnen zijn om ergens in Italië of Spanje te spelen."

Pavlidis speelde al eerder voor het tweede elftal van Borussia Dortmund en VfL Bochum, voor Willem II hem in januari 2019 naar Nederland haalde. De twaalfvoudig international werd aanvankelijk op huurbasis binnengehaald, waarna Willem II hem een halfjaar later definitief overnam van Bochum. Voorlopig staat de teller van de spits op 33 doelpunten en 14 assists in 82 officiële wedstrijden voor Willem II. In het voorbije seizoen noteerde Pavlidis veertien treffers en vijf assists.

Eén van de spelers aan wie Feyenoord geld kan verdienen is Marcos Senesi. De verdediger ziet een nieuw contract in De Kuip niet zitten en weet dat er veel interesse uit het buitenland is. Voetbal International stelt dat Alexander Barboza bij Feyenoord in beeld is als eventuele opvolger van Senesi. De 26-jarige verdediger verruilde enkele maanden geleden Independiente voor het Paraguayaanse Club Libertad.

Meer nieuws

Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
9
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
15
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
24
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
21
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties