Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord geeft voorsprong razendsnel weg en blijft puntloos

Laatste update:

Beide ploegen hadden in hun generale repetitie met 1-1 gelijkgespeeld tegen de hekkensluiter uit de competitie en kenden dus geen ideale voorbereiding. Shakhtar kreeg al wel gauw een goede kans in Charkov: de opgestoomde Ismaily schoot rakelings voorlangs het doel van Brad Jones. Aan de overzijde kon Nicolai Jörgensen niet tot een schot komen toen er veel ruimte lag voor Feyenoord. De Deen was even later wel succesvol en knikte van dichtbij binnen na een afgemeten voorzet van Steven Berghuis, uit een aanval die Jörgensen zelf had opgezet.

Het leek een droomstart voor Feyenoord, maar niets was minder waar. Binnen vijf paar minuten stond het zelfs 2-1 voor Shakhtar. De gelijkmaker kwam op naam van Facundo Ferreyra na een scrimmage voor het doel van de Rotterdammers. Jones keerde een eerste schot van Taison, gleed vervolgens uit en zag Renato Tapia een bal van Ferreyra op de lijn weghalen. In de rebound was er geen houden meer aan. Even daarna klapte Shakhtar er helemaal overheen. Sofyan Amrabat leverde de bal zomaar in bij Marlos, wiens afstandsschot houdbaar leek voor Jones maar desondanks binnen zeilde.

Na 35 minuten had Ferreyra voor de 3-1 moeten zorgen, maar hij knikte van dichtbij tegen de lat na een hoekschop. Namens Feyenoord schoot Jean-Paul Boëtius in het zijnet, maar verder werd de Eredivisionist niet echt gevaarlijk. In de tweede helft meldde Feyenoord zich een aantal keer in de zoektocht naar de gelijkmaker. De Rotterdammers toonden wat van het lef van de openingsfase: Andriy Pyatov redde na een schot van Steven Berghuis, Boëtius probeerde het tevergeefs van afstand, Tonny Vilhena schoot recht op de keeper en Pyatov redde ook na een laag schot van Jörgensen.

Achterin bleef Feyenoord kwetsbaar ogen. Zo speelde Shakhtar de defensie uit elkaar na een rappe uitbraak, maar kon Tapia op het laatste moment voor genoeg problemen zorgen bij Ferreyra voorafgaand aan diens schot. Het bleek een opmaat voor de 3-1, die van de voeten van Marlos kwam met een fraaie stift. Het was het honderdste tegendoelpunt voor Feyenoord in de Europacup I/Champions League. Er kwamen nog wat kansen voor Feyenoord, bijvoorbeeld voor Berghuis, maar de buitenspeler stuitte op de voeten van Pyatov en daardoor werd de slotfase niet meer spannend.

-
Verdiende Feyenoord meer in Oekraïne?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties