Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord geeft Young Boys overwinning cadeau in Zwitserland

Laatste update:

Groots speelde Young Boys zeker niet, maar Feyenoord riep het onheil over zichzelf af in de eerste helft. Beide keren dat de Zwitsers in de buurt van het doel van Kenneth Vermeer kwamen, kregen ze een strafschop van arbiter Jakob Kehlet. De eerste penalty, na een klein kwartier, was het gevolg van een domme handsbal van Ié: in een kopduel met Jean-Pierre Nsame stak Ié zijn arm hoog in de lucht en toucheerde hij de bal. Roger Assalé stuurde Vermeer vanaf elf meter de verkeerde kant op. De doelman veroorzaakte niet veel later zelf de tweede strafschop: Vermeer was te laat in een duel met Assalé en ditmaal haalde Nsame de trek over vanaf de stip.

Feyenoord kwam er nauwelijks aan te pas, maar begon na de twee tegendoelpunten aan een betere fase. Na ruim een halfuur volgde de eerste serieuze doelpoging voor de Rotterdammers in de eerste helft. Leroy Fer vond Luis Sinisterra aan zijn linkerzijde, en de Colombiaan schoot vanbuiten het strafschopgebied hard richting de linkerhoek. Doelman David von Ballmoos pareerde zijn inzet. Even daarna moest Feyenoord verder zonder Ié, die geblesseerd afhaakte en werd vervangen door Eric Botteghin. In het slot van de eerste helft controleerde Steven Berghuis de bal in kansrijke positie met de arm en dus bleef het voor rust bij 2-0 in Bern.

Ook in de eerste fase na de pauze was Feyenoord de bovenliggende partij. De ploeg van Stam had, ondanks dat de tussenstand het tegendeel deed vermoeden, achterin weinig problemen. Young Boys creëerde niets, terwijl Feyenoord wel meermaals voor dreiging zorgde. Zo haalde Bon Ballmoos een schot van Orkun Kökcu uit de hoek. Veel verder kwam Feyenoord echter niet en zo kabbelde de wedstrijd voort richting het einde; in de blessuretijd verrichtte Vermeer zijn eerste serieuze redding op een schot van . Omdat groepsgenoten FC Porto en Rangers FC met 1-1 remiseerden, staat Feyenoord onderaan in de poule met drie punten. Zondag gaan de Rotterdammers op bezoek bij Ajax.

-
Gaat Feyenoord de groepsfase van de Europa League overleven?

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
26
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
147
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
345
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
14
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
45

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties