Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Feyenoord geïnteresseerd in Premier League-spits die uit zijn contract loopt'

Laatste update:

Jebbison werd door Sheffield in 2018 opgepikt vanuit de Canadese ANB Futbol Academy. In de afgelopen jaren speelde hij op huurbasis voor Chorley en Burton Albion. Vooral bij laatstgenoemde was Jebbison van waarde. Namens de League One-club was de rechtspoot in het seizoen 2021/22 goed voor 9 doelpunten in 23 officiële wedstrijden.

Vanwege blessures kwam Jebbison dit seizoen nog niet in actie.

Na die uitleenbeurt werd Jebbison volledig onderdeel van de hoofdmacht van Sheffield. Waar hij zich in de jeugd toonde als ware goaltjesdief, lukt het in de hoofdmacht van the Blades nog niet om regelmatig te scoren. Jebbison speelde tot dusver 34 officiële wedstrijden voor Sheffield, waarin hij goed was voor 3 doelpunten en 1 assists.

Ondanks zijn teleurstellende aantal doelpunten wil Sheffield door met Jebbison. Volgens Bailey is hij, mede door zijn aflopende contract, een van de meest gewilde jonge spelers in Europa. Hoewel er ook vanuit Engeland veel belangstelling is voor Jebbison, lijkt hij open te staan voor een avontuur buiten de landsgrenzen.

Omdat Jebbison weigert zijn contract te verlengen, staat Sheffield ervoor open hem al deze transferperiode van de hand te doen. De Engelse hekkensluiter zou van buitenlandse clubs een kleine 500.000 euro verlangen voor zijn diensten. Een schappelijk bedrag voor Feyenoord, maar de concurrentie is hevig.

Het lijstje met geïnteresseerde clubs is indrukwekkend. In Duitsland kan Jebbison naar Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen, VfB Stuttgart en RB Leipzig, terwijl vanuit Italië Juventus, Napoli, Atalanta, Lazio en Genoa belangstelling zouden hebben. Tot slot staan AS Monaco, Olympique Lyon, OGC Nice, Sevilla en Girona in de rij voor de jeugdinternational van Engeland Onder 20.

Jebbison kwam dit seizoen overigens nog niet in actie voor Sheffield, daar hij lang kampte met een blessure. Onlangs zou de aanvalsleider aanvankelijk starten in het competitieduel met Luton Town, tot hij onverhoopt een hamstringblessure opliep. Volgens Sheffield-manager Chris Wilder is Jebbison nog altijd in gesprek met de club over een nieuw contract, zo gaf hij laatst aan in een interview met the Sheffield Star.

Meer nieuws

Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: ADO Den Haag - Jong PSV
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: FC Emmen - De Graafschap
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: FC Groningen - Roda JC
7
Arne Slot verrast door specifieke uitspraak van Santiago Gimenez in podcast
2
Rappende Wesley Sneijder brengt nummer uit voor EK 2024
6
Kick-off noemt trainer die wel een optie is voor Feyenoord, maar niet voor Ajax
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties