Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord getipt over 'pareltje' als nieuwe spits: 'Mocht Gimenez vertrekken…'

Laatste update:

Het is niet geheel ontoevallig dat Kraay junior precies die naam oppert, daar Pusic ook te gast is in de uitzending. "Mocht Gimenez opgehaald worden aan het einde van het seizoen, dan is er een spits van Shakhtar die hem zou kunnen opvolgen", steekt de analist van wal.

"Danylo Sikan, dat is een centrumspits van jullie", wendt Kraay junior zich tot tafelgenoot Pusic, "Vijf goals gemaakt in de Champions League (vier goals en één assist, red,), niet super veel nog in de competitie (vier goals, twee assists, red.)."

"Maar zou dat een pareltje zijn voor Feyenoord, is hij betaalbaar?", vraagt de vaste tafelgast aan Pusic. Transfermarkt taxeert Sikan op een transferwaarde van zes miljoen euro. Pusic moet glimlachen als hij hoort dat Kraay zijn pupil looft.

"Ik begrijp de vraag wel en ik denk dat een aantal jongens zich door onze prestaties in de Champions League ook in de kijker hebben gespeeld", antwoordt de oefenmeester. "Danylo zeer zeker ook. Maar meerdere jongens zijn interessant voor meerdere topclubs in Europa."

"Als ik dan nog één naam mag noemen", wil Kraay junior vervolgen. Pusic onderbreekt de analyticus direct. "Laat je ook nog wat voor mij over, Hans?", grapt hij. "Ik moet nog verder met die jongens!"

"Maar Artem Bondarenko zou ook een goede nummer 10 voor Feyenoord zijn, hè?", noemt Kraay junior een tweede Shakhtar-speler. "Bondarenko is een geweldige jonge speler, die volop in ontwikkeling is", reageert Pusic wederom kalm.

De 23-jarige Bondarenko vertegenwoordigt een marktwaarde van negen miljoen euro en is vooral goed in het voorbereiden van doelpunten. Met zes assists en één treffer was hij in twaalf wedstrijden zeven keer betrokken bij een doelpunt.

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als FC Twente zondag wint van PEC Zwolle!
0
VZ Kort: PEC Zwolle heeft eerste transfervrije zomeraanwinst binnen
77
FC Twente presenteert twaalfvoudig international als eerste zomeraanwinst
7
Thomas Tuchel gaat definitief niet verder als trainer van Bayern München
35
Clubtopscorer uit de Eredivisie vertrekt voor 'niet te weigeren bod' naar Azië
9
Robin van Persie verlaat Feyenoord en is hoofdtrainer van sc Heerenveen
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties