Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord getipt: 'Waarschijnlijk meegekregen uit de Ajax-opleiding'

Laatste update:

"In de laatste linie van Feyenoord lopen momenteel allemaal middelmatige spelers, terwijl Zeefuik juist de drijvende kracht was van de thuisploeg", stelt Zuidema, voormalig speler van FC Twente, Ajax, NEC en het Nederlands elftal, in gesprek met De Telegraaf. "Die jongen is fysiek sterk en gaat telkens over zijn man heen. Het gevolg is dat de linksbuiten van de tegenstander meer achter hem aanloopt dan andersom."

"Zijn hoofdtaak is uiteraard verdedigen en dat doet hij solide. Daarnaast trekt hij veel mee in de aanval en zorgt hij daarbij voortdurend voor dreiging. Waarschijnlijk heeft hij dat meegekregen uit de Ajax-opleiding", vervolgt de tweevoudig Oranje-international. Hij stelt dat Zeefuik met zijn drive ploeggenoten beter laat spelen. "Bovendien haalt hij zeer regelmatig een goed niveau. Hij presteert heel constant."

Zuidema is minder positief over de defensie van Feyenoord. "Botteghin is in mijn optiek over datum. Voor een club als Feyenoord is hij simpelweg niet goed genoeg", stelt Zuidema, die nog wel vertrouwen heeft in Marcos Senesi. Toch adviseert hij Feyenoord om in de Eredivisie rond te kijken voor nieuwe spelers. "Er lopen voldoende spelers in de Eredivisie rond die het bij Feyenoord wellicht goed zouden doen. Zeefuik is daarvan een voorbeeld, maar bijvoorbeeld ook Lennart Czyborra van Heracles Almelo. Die jongen heeft ook een goede drive."

Zou Deyovaisio Zeefuik een aanwinst voor Feyenoord zijn?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
6
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
66
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties