Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord greep mis bij Vitesse-huurling: 'Ik zag het toen niet zitten'

Laatste update:

"Ik zag een verhuurperiode toen niet zitten. Ik koos ervoor bij Club Brugge te blijven en voor mijn kansen te gaan", zegt Openda in gesprek met het Algemeen Dagblad. Feyenoord was een halfjaar geleden nadrukkelijk op zoek naar een stand-in voor Nicolai Jörgensen en uiteindelijk werd die vacature vervuld met het binnenhalen van Robert Bozeník, die werd overgenomen van MSK Zilina.

Mede door het uitbreken van de coronacrisis speelde Openda in de tweede seizoenshelft slechts vier competitiewedstrijden voor Club Brugge. "Ik kan op alle vlakken nog beter worden. Maar uiteindelijk is goals maken de belangrijkste taak van een spits. Dat is dus mijn doel, veel scoren", geeft de jonge spits te kennen. Openda, die door Club Brugge op vijftienjarige leeftijd werd overgenomen van Standard Luik, heeft bij de kampioen van België nog een contract tot medio 2023.

Openda wijst Didier Drogba, de Ivoriaanse oud-spits van onder meer Olympique Marseille, Chelsea en Galatasaray, aan als zijn grote voorbeeld. "Ik heb hem altijd bewonderd. Bij Chelsea was hij de beste spits van de wereld. Het is mijn droom hem ooit nog te ontmoeten. Neymar en Zlatan vind ik ook geweldig. Zlatan straalt op zijn 38ste nog uit: I'm the boss, ik ben de beste. Schitterend. Zo wil ik ook zijn."

Had jij Loïs Openda bij Feyenoord willen zien?

Meer nieuws

Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
5
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
18
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
11
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
15
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
15
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties