Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord haalt 'een winnaar' binnen: 'Hij zal aanspreken in De Kuip'

Laatste update:

Thoresen verzekert dat Aursnes met name de voorbije twee jaar een flinke ontwikkeling heeft doorgemaakt. Dat leidde in juni tot zijn debuut voor het nationale elftal, in een oefeninterland tegen het Griekenland van bondscoach John van 't Schip. "Hij is een creatieve speler die redelijk allround is en behoorlijk goede statistieken kan overleggen", vertelt Thoresen dinsdag in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Hij pikt geregeld een doelpuntje mee en is ook vaak als aangever betrokken bij een goal."

Meer: Arne Slot en Te Kloese hebben mooie woorden over voor vertrekkende Van Persie | Alireza Jahanbakhsh had bijna voor een andere topclub dan Feyenoord gespeeld

Aursnes kwam in de afgelopen seizoenen tot 193 officiële wedstrijden namens Molde FK, waarin hij 20 keer scoorde en 32 keer een assist gaf. Volgens Thoresen voldoet de middenvelder aan veel facetten die traditioneel worden toegedicht aan een speler van Feyenoord. "Aursnes is heel gedisciplineerd en werkt hard. En hoewel hij niet heel snel is, legt hij enorm veel meters af tijdens een wedstrijd. Elk elftal heeft dit soort spelers nodig", benadrukt de oud-spits.

Hoe goed Aursnes daadwerkelijk wordt voor Feyenoord, is volgens Thoresen lastig te voorspellen. "Maar aan zijn mentaliteit zal het in elk geval niet liggen. Hij is het type voetballer dat zijn elftal nooit laat zakken en er altijd staat. Een winnaar. Ja, ik geloof zeker dat hij aan zal spreken in de Kuip." Eerder deze zomer legde technisch directeur Frank Arnesen met Marcus Pedersen al een andere Noor vast. De 21-jarige rechtsback kwam eveneens over van Molde.

Mogelijk geldt Aursnes als alternatief voor Joey Veerman, in wie Feyenoord al langere tijd interesse heeft. De vraagprijs van sc Heerenveen bleek tot dusver echter te hoog. Aursnes had in Noorwegen nog een contract tot het einde van dit kalenderjaar en droeg daardoor geen hoge transfersom met zich mee.

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
6
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
5
Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
10
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties