Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord haalt Robin van Persie terug naar De Kuip

Laatste update:

"Het is de bedoeling dat Van Persie als het lukt één keer per week met de spitsen gaat werken", zo tekent RTV Rijnmond op uit de mond van Advocaat, die Van Persie zelf heeft benaderd. De topscorer aller tijden van het Nederlands elftal zal daarbij voornamelijk gaan werken met Robért Bozeník, de Slowaakse spits die Feyenoord in de winterstop voor vier miljoen euro wegplukte bij MSK Zilina.

Meer: Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook | V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast

Het dienstverband van Van Persie gaat per direct in. De oud-aanvaller zette vorig jaar een punt achter zijn carrière als actief voetballer en deed sindsdien voornamelijk werk als analist op tv. Van Persie speelde de laatste twee jaar van zijn carrière weer bij Feyenoord, de club waar hij als jeugdspeler in 2002 doorbrak. Twee jaar na zijn debuut verkaste de spits naar Arsenal, waar hij acht seizoenen zou vertoeven. Vanaf 2012 speelde hij drie seizoenen voor Manchester United, daarna nog twee bij Fenerbahçe.

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
13
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
9
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
27
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
22
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties