Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord haalt uit in slotfase en staat bijna in laatste voorronde

Laatste update:

Het was puzzelen voor Stam, die alleen de zeventienjarige Naoufal Bannis tot zijn beschikking had als echte centrumspits vanwege het blessureleed van Nicolai Jörgensen en Dylan Vente. In plaats van de jeugdspeler voor de leeuwen te gooien, koos hij voor Berghuis in de punt van de voorhoede. De smaakmaker, die deze week zijn contract in De Kuip verlengde, werd geflankeerd door Sam Larsson en Luis Sinisterra. De samenwerking tussen het drietal verliep vlekkeloos bij het openingsdoelpunt van de Rotterdammers, drie minuten voor rust.

Aan de rand van het strafschopgebied combineerden Berghuis en Larsson, waarna eerstgenoemde de bal afleverde bij Sinisterra. Die stond relatief vrij en rondde overtuigend af. Het was een verdiend doelpunt, dat viel in een fase waarin Feyenoord de regie juist enigszins leek te verliezen. De ploeg van Jaap Stam begon erg fel aan de wedstrijd: al binnen twee minuten werd een inzet van Berghuis gekeerd door doelman José Perales en faalde Larsson uit een kansrijke rebound. Een afstandsschot van Ridgeciano Haps werd even daarna uit de korte hoek gehouden door Perales.

Ook Orkun Kökcü probeerde het zonder succes van afstand, na achttien minuten, alvorens de wedstrijd wat meer in evenwicht raakte. Feyenoord haalde de voet van het gaspedaal en de bezoekers uit Georgië kwamen niet tot uitgespeelde kansen. De 1-0 van Sinisterra viel zodoende op een goed moment voor de thuisploeg. In het tweede bedrijf gebeurde aanvankelijk niet veel. Feyenoord kwam niet in de problemen, maar kreeg ook geen grote mogelijkheden om de marge te verdubbelen. Men probeerde de druk wat op te voeren en Kökcü kwam tot twee doelpogingen van afstand.

Zijn eerste inzet was een prooi voor doelman Perales; de tweede vloog over. Aan de overzijde had Kenneth Vermeer een stijlvolle redding in huis op een te zwakke poging van Giorgi Kukhianidze. De doelman werd serieuzer getest door een geplaatste inzet van Nodar Kavtaradze, die hij met de vingertoppen uit de bovenhoek haalde. Dinamo Tbilisi werd wat sterker, maar Feyenoord trok de wedstrijd in de slotfase volledig naar zich toe. Nadat invaller Akaki Shulaia van Dinamo Tbilisi zijn tweede gele kaart kreeg voor een tackle op de enkel van Ridgeciano Haps, liep de gastheer uit naar een ruime zege.

De 2-0 viel op bijzonder ongelukkige wijze voor de bezoekers uit Georgië: de vrije trap van Berghuis, die volgde op de rode kaart, werd door Davit Kobouri in eigen doel gekopt. Het was een bevrijdend moment voor Feyenoord en enkele minuten later mocht Berghuis aanleggen voor de 3-0. De aanvaller kreeg een penalty, nadat Larsson de bal aankopte tegen de hand van een verdediger van Dinamo Tbilisi. Het was geen overtuigende penalty, maar doelman Perales zag de bal door zijn benen gaan. Het werd vervolgens 4-0 na een prachtige schijnbeweging van Larsson en de afronding van invaller Luciano Narsingh.

-
Krijgt Feyenoord het nog moeilijk in Georgië, denk je?

Meer nieuws

El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
1
Cziommer onthult welke Premier League-trainer hij naar Ajax probeerde te brengen
0
Bologna speelt teleurstellend gelijk, mede door rode kaart voor Sam Beukema
3
Arsenal maakt het onnodig spannend tegen Tottenham, maar houdt druk op titel
33
Drie voormalig Eredivisionisten schieten Bournemouth naar 3-0 zege op Brighton
12
Live meepraten in de Premier League: Nottingham Forest - Manchester City
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties