Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Feyenoord hakt knoop door en heeft besluit genomen over toekomst van Patrik Wålemark'

Laatste update:

Feyenoord nam Wålemark begin 2022 voor 3,25 miljoen euro over van BK Häcken uit Zweden. De linkspoot kreeg in de eerste maanden de tijd om te wennen aan het Nederlandse voetbal en de speelwijze van Arne Slot, om vanaf de zomer voor een vaste plek in de basis te gaan.

De Zweed begon 2022/23 nog als basisspeler, maar moest het na ruim zeven wedstrijden steeds vaker doen met een invalbeurt. Mede omdat Wålemark flinke concurrentie kende op zijn plek, daar ook onder anderen Alireza Jahanbakhsh en Javairô Dilrosun daar konden spelen.

Wålemark raakte begin 2023 bovendien geblesseerd aan zijn bovenbeen, waardoor hij elf wedstrijden aan de kant stond en ook de kampioenswedstrijd tegen Go Ahead Eagles (3-0) aan zich voorbij moest laten gaan.

Feyenoord besloot hem afgelopen zomer op huurbasis te stallen bij sc Heerenveen. De linkspoot kwam uiteindelijk tot 25 wedstrijden, 3 goals en 4 assists in dienst van de Friezen, maar maakte niet één keer de negentig minuten vol.

Onder Brian Priske hoeft Wålemark dus niet op een nieuwe kans te rekenen, zo klinkt het. Feyenoord hoopt nog een deel van het aankoopbedrag terug te kunnen verdienen met een verkoop van de Zweed.

Wålemark ligt nog tot medio 2026 vast in De Kuip en is volgens Transfermarkt 2,5 miljoen euro waard. De aanvaller kwam tot dusver tot 36 duels bij Feyenoord. Daarin was hij goed voor drie goals en evenveel assists.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

'Memphis is niet mijn spits bij Oranje, ik zou het weer met Brobbey proberen'
35
Ongemakkelijkheid spat er vanaf: Duitse tv studio gaat los op Snollebollekes
0
Pak 3x je inzet als Bart Verbruggen de 0 houdt bij Nederland-Oostenrijk!
0
'Als Weghorst de winnende maakt in de EK-finale kan ik niet helemaal blij zijn'
49
Real Madrid neemt afscheid van icoon die maar liefst 26 prijzen veroverde
18
Oranje kan beter eerste worden: 'Anders gek getikt door Duitsland en Spanje'
48

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties