Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord handelt snel en haalt Jones als vervanger voor Vermeer

Laatste update:

Feyenoord heeft dus snel gereageerd op het uitvallen van Vermeer, die afgelopen dinsdag zijn achillespees scheurde en de gehele eerste seizoenshelft moet missen. Omdat Warner Hahn ook nog niet fit is, wilde Martin van Geel een extra doelman aantrekken. De naam van Jones viel al snel en twee dagen later is zijn komst naar De Kuip al zeker.

De 34-jarige Jones keepte in het afgelopen seizoen in de tweede seizoenshelft bij NEC en maakte in de zeventien competitiewedstrijden die hij speelde een uitstekende indruk. De Australiër houdt zijn conditie op peil bij Liverpool en was in beeld voor een terugkeer bij de club waar hij al vijf jaar speelde, maar Jones heeft ervoor gekozen om wekelijks te gaan spelen bij Feyenoord.

"Na de zware blessure voor Kenneth Vermeer moesten we snel reageren, ook omdat Warner Hahn nog enige tijd uitgeschakeld is", reageert Van Geel op de Feyenoord-site. "Met Pär Hansson en Justin Bijlow beschikten we over nog maar twee fitte keepers, in onze ogen onvoldoende om een seizoen met veel competitie-, beker- en Europa League wedstrijden mee in te gaan. Daarom zijn we direct op zoek gegaan naar een ervaren doelman, die we met Brad hebben gevonden."

Brad Jones is een goede doelman voor Feyenoord

Meer nieuws

Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
24
SC Heerenveen slaat toe en plukt groot talent weg uit de Keuken Kampioen Divisie
3
Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
32
Bayer Leverkusen schrijft historie dankzij goal in minuut 97 en bereikt finale
49
Olympiacos verslaat Aston Villa opnieuw en wacht verhitte finale in Athene
14
Atalanta schrijft historie en bereikt op overtuigende wijze finale Europa League
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties