Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Feyenoord heeft de beste keeper, ik vind Vermeer beter dan Cillessen'

Laatste update:

Vermeer heeft di seizoen al de nodige complimenten gekregen voor zijn keeperswerk. Niemand bij Feyenoord heeft het nog over Erwin Mulder, over wie men toch al niet zo tevreden was. Oud-keeper Eddy Pieters Graafland, die net als Vermeer ook ooit van Ajax naar Feyenoord overstapte, is eveneens zeer te spreken over wat de doelman presteert.

"Feyenoord heeft momenteel de beste keeper in huis. Ik vind Vermeer beter dan Jasper Cillessen. Nu hij voor het eerst weer terugkeert in Amsterdam, zal hij zich willen laten zien", voorspelt Eddy PG in het Algemeen Dagblad. "Dat heb ik zelf vroeger ook meegemaakt. Het is toch grappig om terug te keren bij je oude club en de wedstrijd van je leven te keepen? Ik denk dat hij zich heel erg verheugt op dit duel."

-
Wie vind jij beter?

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
16
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
144
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
328
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
12
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
42

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties