Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord heeft een nieuwe trainer en presenteert Brian Priske als opvolger van Arne Slot

Laatste update:

De onderhandelingen tussen Feyenoord en Priske liepen de afgelopen weken stroef, omdat Sparta Praag sportief gezien niet van zijn trainer af wilde en de Tsjechische kampioen er financieel gezien ook prima voor staat. Feyenoord kon echter de druk steeds verder opvoeren, aangezien Priske welwillend tegenover een overstap naar De Kuip staat.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Doordat Priske in oktober een nieuw contract had getekend bij Sparta Praag, moest Feyenoord met een transfersom komen om de gewenste trainer los te weken. Beide clubs zijn naar verluidt overeengekomen over een bedrag van 1,5 miljoen euro. Priske gaat per 1 juli officieel aan de slag bij Feyenoord.

Reactie Te Kloese


Algemeen directeur Dennis te Kloese reageert via de clubwebsite op zijn komst. "In de zoektocht naar een nieuwe trainer zijn we bepaald niet over één nacht ijs gegaan Het is een proces geweest van vele maanden, waarbij naast mezelf meerdere collega's nauw betrokken waren en vele trainers intensief werden gevolgd om te bezien wie er het beste in het door ons gewenste profiel paste."

"We willen als club immers voortborduren op de groei die we hebben doorgemaakt en de successen die de afgelopen jaren zijn geboekt", gaat Te Kloese verder. "Na dat proces te hebben doorlopen bleek Brian Priske voor alle betrokkenen de logische en dus beste keuze."

"Bij meerdere clubs heeft hij immers al aangetoond dat hij spelers beter maakt, het aanvallende voetbal voorstaat dat de mensen in De Kuip graag zien en daarmee ook resultaten behaalt. Een prettige bijkomstigheid is dat hij de Nederlandse taal machtig is", besluit Te Kloese.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

PSV doet 'verwoede poging' om groot talent los te weken bij Bayer Leverkusen
0
Turkse bond ontkent dat Merih Demiral geschorst is voor kraker tegen Oranje
132
Ajax beloont talent met nieuw contract: 'Brok in de keel, traantje bij moeder'
7
Van Hooijdonk ziet Nederland Europees kampioen worden: 'Dat denk ik echt'
20
FC Barcelona staat perplex om vermeende PR-stunt van zaakwaarnemer
16
Leiding van AS Roma komt met zeer slecht nieuws voor Rick Karsdorp
19

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties