Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Feyenoord heeft een recordsom ontvangen, dus de prijzen zullen hoog zijn'

Laatste update:

"Feyenoord heeft geld om de transfermarkt op te gaan, maar iedereen weet dat ze een recordsom hebben ontvangen en dus zullen de prijzen hoog zijn", zegt de journalist tegenover De Telegaaf. "In Nederland is dat sowieso al zo. De subtop durft tegenwoordig flink wat te vragen voor zijn spelers. Het is afwachten of Feyenoord in Nederland kan winkelen of eventueel naar het buitenland moet uitwijken."

"Het is een fantastische transfer voor beide partijen, ook voor die jongen. Hij gaat toch naar de nummer twee van Italië en Champions League spelen", vervolgt Driessen. Volgens hem heeft Feyenoord met Bart Nieuwkoop een goede vervanger voor Karsdorp in huis. "De laatste fase was Karsdorp geblesseerd. Nieuwkoop heeft het toen uitstekend gedaan, maar hij is nog niet zover dat hij Karsdorp helemaal kan doen vergeten. Al heeft hij wel de potentie om diens niveau te evenaren."

Ben jij het met Valentijn Driessen eens?

Meer nieuws

Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
23
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
3
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
5
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
41
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
10
Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties