Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord heeft haast en komt met zevencijferig bedrag voor Marcos López

Laatste update:

López is binnenkort transfervrij, aangezien hij op 31 december van dit jaar uit zijn contract loopt. Feyenoord wil daar echter niet op wachten en heeft een bod uitgebracht waarmee de Peruviaan al in de zomer naar de Kuip kan verkassen. Dat bod zou tussen de één en de twee miljoen euro liggen. Bij Feyenoord krijgt López dan de kans om zich verder te ontwikkelen en mee te strijden om een basisplaats als linksback in de formatie van Slot. Op dit moment heeft de Stadionclub geen spelers in de A-selectie die van nature als linkervleugelverdediger spelen.

De 22-jarige linkspoot begon zijn profcarrière in zijn thuisland Peru en maakte in 2019 de overstap naar de Major League Soccer. Tot nog toe kwam López tot 73 officiële duels namens San Jose. Ook speelde hij al twintig interlands voor Peru. Of hij bij Feyenoord ook veel wedstrijdminuten gaat maken, hangt van de Rotterdamse club en hun overige transfers af. Er zou namelijk ook nog steeds interesse zijn in Matías Viña, die over een contract tot medio 2026 beschikt bij AS Roma.

Viña brak in 2017 als jeugdexponent door bij het Uruguayaanse Nacional, waarna hij drie jaar later voor 6,25 miljoen euro een transfer naar Palmeiras verdiende. In de zomer van 2021 maakte de inmiddels 24-jarige linksback voor dertien miljoen euro de overstap naar het AS Roma van José Mourinho. Aangezien Viña bij i Giallorossi nog over een langdurig contract beschikt, zet Feyenoord volgens 1908.nl in eerste instantie in op huur met een eventuele optie tot koop.

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
28
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
11
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
30
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties