Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Feyenoord heeft iets uit te leggen en bereikt akkoord met Eredivisiespits'

Laatste update:

Van Geel had Kramer het een en ander uit te leggen, zo schrijft het dagblad. De club uit Rotterdam had weken geleden immers aan ADO laten weten dat niet iedereen in De Kuip overtuigd was van de kwaliteiten van de 26-jarige aanvaller. Zelfs toen Kramer bijna op weg was naar Baniyas in de Verenigde Arabische Emiraten klopte de club uit de Hofstad nog aan bij Feyenoord met de vraag of men niet van mening was veranderd.

Feyenoord herhaalde wederom zijn standpunt inzake Kramer, die uiteindelijk een transfer naar het Midden-Oosten spaak zag lopen. Van Geel meldde zich op 1 augustus toch voor Kramer en zodoende had de sportbestuurder dinsdag het nodige uit te leggen aan de aanvaller, die het verhaal naar verluidt voor lief heeft genomen. Hij wil dolgraag voor de club spelen waar hij al heel zijn leven fan van is.

Feyenoord en ADO moeten nog tot een vergelijk over Kramer komen. Het voorstel van de Rotterdammers om Mitchell te Vrede als wisselgeld in de deal te betrekken, geniet niet de voorkeur van ADO. De aanvaller staat niet hoog op de verlanglijst van trainer Henk Fraser, maar moet sowieso weg uit De Kuip om ruim baan te maken voor Kramer. Het contract van Kramer met ADO loopt over minder dan een jaar af.

Denk jij dat Michiel Kramer komend seizoen bij Feyenoord meer zou scoren dan bij ADO?

Meer nieuws

Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
0
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
3
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
2
Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
7
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
14
Santiago Gimenez onthult door welke grote fout hij zelfvertrouwen verloor
31

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties