Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord heeft kerstcadeau voor tweetal: 'Hun plafond is nog niet bereikt'

Laatste update:

"Ze hebben allebei veelvuldig mee kunnen trainen bij het eerste elftal en op die manier kunnen snuffelen aan het echte werk", zo geeft Arnesen te kennen. "Sterker nog: ze hebben bij Feyenoord 1 nadrukkelijk laten zien dat ze uit het juiste hout gesneden zijn. Twee jongens tjokvol keepersinstinct. Dat gaan we de komende jaren nog verder bij ze ontwikkelen, want hun plafond is nog niet bereikt."

"Dit maakt me heel blij en heel trots. Ik mocht op een gegeven moment meetrainen bij het eerste en ben er vanaf dat moment eigenlijk bijgebleven. De andere keepers helpen me met van alles. Ik merk dat ik daar echt beter van word", reageert Jansen op zijn contractverlenging. Feyenoord haalde de negentienjarige doelman in 2014 weg bij FC Lisse. Jansen zat door de afwezigheid van Justin Bijlow dit seizoen al enkele keren op de reservebank bij de hoofdmacht van Feyenoord en maakte op 9 oktober in het oefenduel met KRC Genk zijn officieuze debuut.

Troost werd door Feyenoord in 2018 weggehaald bij NAC Breda en maakte in september in de oefenwedstrijd tegen Club Brugge zijn officieuze debuut. De achttienjarige doelman annex jeugdinternational is blij met het vertrouwen vanuit Feyenoord. "Dat is voor mij heel belangrijk. Ik voel me hier lekker, krijg echt de kans om me verder te ontwikkelen. Het meetrainen bij het eerste zie ik als een beloning. Uiteindelijk moet ik ervoor zorgen dat ik daar blijf."

Goede zet van Feyenoord?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties