Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord heeft oude bekende op het oog als alternatief voor Teixeira

Laatste update:

RTV Rijnmond concludeert woensdag na een uitgebreid onderhoud met Arnesen dat Feyenoord 'vol' voor de komst van Teixeira gaat. De ex-speler van onder meer Liverpool, Brighton & Hove Albion en FC Porto is sinds de zomer van 2018 actief bij Vitória Guimarães, waar hij nog een eenjarig contract heeft. De voormalig jeugdinternational van Portugal is voor Arnesen momenteel de topkandidaat om het middenveld te komen versterken.

Als het niet lukt om de 27-jarige Teixeira binnen te hengelen, komt De Guzman in beeld. De 32-jarige routinier is transfervrij sinds zijn vertrek bij Eintracht Frankfurt en geldt daardoor als een aantrekkelijke optie. De veertienvoudig international van het Nederlands elftal heeft al een verleden bij Feyenoord, waar hij zes jaar in de jeugd speelde en uiteindelijk vijf jaar deel uitmaakte van de hoofdmacht. Naast een versterking voor het middenveld is Arnesen vanwege de langdurige afwezigheid van Sven van Beek ook nog op zoek naar een extra verdediger.

Tegenover de komst van enkele nieuwe spelers staat het naderende vertrek van Crysencio Summerville. De achttienjarige aanvaller werd onlangs al teruggezet naar de beloften omdat hij zijn eenjarige contract niet wil verlengen en wordt genoemd bij Wolverhampton Wanderers en Brentford. "Ik neem Summerville niets kwalijk. Het is z'n goed recht om niet bij te tekenen. We vinden het wel heel erg jammer. Ik heb met z'n management gesproken en we gaan kijken of hij deze zomer verkocht kan worden", citeert het Algemeen Dagblad Arnesen.

Zou jij Jonathan de Guzman een goede aanwinst vinden voor Feyenoord als João Carlos Teixeira niet haalbaar blijkt?

Meer nieuws

Massale steun voor oud-speler FC Utrecht: 'Enige kans is een niertransplantatie'
0
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
12
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
3
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77
Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
47
Officieel: De Graafschap stapt na overtuigende stemactie terug op oude logo
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties