Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord heeft technische staf compleet met aantrekken Petrovic

Laatste update:

Het is de vierde keer dat Petrovic en Advocaat gaan samenwerken. Het tweetal heeft een gezamenlijk verleden bij de nationale ploeg van Servië, Sunderland en FC Utrecht. De nieuwe assistent-coach van Feyenoord werd enkele weken geleden samen met technisch directeur Frank Arnesen gespot in een restaurant in Eindhoven. Na een periode van onderhandelingen is er volgens bovengenoemde krant een definitief akkoord bereikt tussen beide partijen.

Petrovic is bij Feyenoord de opvolger van Said Bakkati, die slechts een seizoen aan de Rotterdamse club verbonden was. Laatstgenoemde bleef aan na het vertrek van Jaap Stam in oktober vorig jaar. Bakkati koos onlangs voor een dienstverband bij FC Cincinatti, waar hij wederom gaat samenwerken met Stam. John de Wolf en Cor Pot zijn de andere assistenten van Advocaat in de technische staf van Feyenoord.

"Het is fijn dat we onze staf weer compleet hebben", reageert technisch directeur Frank Arnesen. "Petrovic is een ervaren assistent-trainer die heeft bewezen een goede combinatie te vormen met Dick Advocaat. We hebben er alle vertrouwen in dat Zeljko er samen met de overige stafleden voor gaat zorgen dat Feyenoord komend seizoen top presteert." Petrovic is blij om weer terug te zijn: "Vijftien jaren zijn voorbij gevlogen. Ik heb veel van de wereld gezien, veel ervaringen opgedaan. Die neem ik nu allemaal weer mee naar Rotterdam. Ik ga er alles aan doen om de successen die Feyenoord boekt sinds de komst van Advocaat komend seizoen door te zetten."

De 54-jarige Petrovic begint aan zijn elfde avontuur als trainer. In het verleden werkte hij met Martin Jol samen bij Hamburger SV en met Guus Hiddink bij Anzhi Makhachkala. Als rechterhand van Avram Grant kende Petrovic een kortstondige periode bij West Ham United. De ervaren coach was als hoofdtrainer verbonden aan Boavista, RKC Waalwijk, Urawa Reds, ADO Den Haag, Botev Plovdiv en Inter Zapresic.

Verstandige keuze van Feyenoord?

Meer nieuws

Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
AS Roma mag blijven hopen op Champions League-ticket na remise tegen Napoli
1
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
3
Manchester City sprankelt niet, maar houdt maximale druk op Arsenal
22
Marco Bizot gooit EK-kansen te grabbel met gruwelijke blunder
5
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties