Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Woedende Victor Osimhen meldt zich live op Instagram en haalt uit naar bondscoach Nigeria

Laatste update:

Nigeria speelde afgelopen week twee WK-kwalificatiewedstrijden, tegen Zuid-Afrika (1-1) en Benin (2-1 verlies). Tijdens die interlands ontbrak Osimhen, die zich niet beschikbaar had gesteld wegens een blessure.

Nigeria gaat door een ontzettend zware periode en staat zeer teleurstellend vijfde in de WK-kwalificatiegroep. Uit de eerste vier wedstrijden werden slechts drie punten behaald.

George zei tijdens een persconferentie de professionaliteit en de toewijding aan het nationale team van Osimhen te betwijfelen. De bondscoach was van mening dat Osimhen zich, ondanks de blessure, toch beschikbaar had moeten stellen voor de interlands.

Dat leidde vermoedelijk tot de hevige woedeuitbarsting van Osimhen tijdens een livevideo op Instagram. Daarin was Osimhen al schreeuwend te zien en richtte hij zich tot de bondscoach.

"Ik zal jouw naam niet uit mijn mond laten komen, maar ik zal foto's op mijn verhaal plaatsen. Ik heb screenshots van onze gesprekken!", zijn enkele van de woorden die kunnen worden begrepen uit de uitbarsting van Osimhen.

Uiteindelijk werd de livevideo op Instagram onderbroken door wat een persoon van zijn management zou kunnen zijn, die op de een of andere manier probeerde zijn woede te kalmeren.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Farioli wil van oude bekende van OGC Nice eerste aanwinst Ajax maken
56
In de wandelgangen: Sofyan Amrabat sluit deze zomer in ieder geval één club uit
9
Indrukwekkend: speler spreekt vloeiend Nederlands na Frankrijk - Oostenrijk
24
Valentijn Driessen geniet van 'pure klasse' op training van Nederlands elftal
41
Johan Derksen: 'Wilfred, jij hebt één nare, hele onbeschofte eigenschap'
32
Rabiot onthult wat Mbappé in de kleedkamer zei over duel met Oranje
49

Meer sportnieuws

Reacties