Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord hoort vraagprijs van Vitesse voor Riechedly Bazoer

Laatste update:

De Gelderlander wist eerder al te melden dat Vitesse Bazoer niet zomaar laat gaan. De centrumverdediger loopt komende zomer uit zijn contract en de miljoenen die Vitesse nog aan hem kan verdienen zouden ze met het oog op de eventuele sportieve successen op de koop toenemen. Mocht Feyenoord wel door willen pakken deze winter, dan moet het drie miljoen euro neerleggen. Feyenoord Transfermarkt weet dat de Rotterdammers niet bereid zijn om dat te betalen, daar Feyenoord mikt op de helft. Mocht het niet snel tot een akkoord komen, schakelt Feyenoord door naar Tonny Vilhena.

Er is Vitesse veel aan gelegen om dit seizoen op drie fronten mee te blijven strijden. De ploeg van trainer Thomas Letsch staat vierde in de Eredivisie, zit nog in het toernooi om de TOTO KNVB Beker en heeft zich geplaatst voor de knock-outfase van de Conference League. Om die reden is de club er alles aan gelegen om Bazoer binnenboord te houden. De hoofdrolspeler zelf ziet een overstap naar de traditionele top in Nederland wel zitten, maar maakt een geduldige indruk. De zesvoudig international van het Nederlands elftal gelooft erin dat clubs die interesse hebben ook komende zomer nog in beeld zullen zijn.

"Ik heb contact gehad met PSV. En ook met Feyenoord. Meer dan dat is het eigenlijk niet", liet Bazoer tegenover de NOS los over zijn situatie. "Ik sta in de picture, als persoon is dat wel lekker. Waardering dat je het goed doet, daar ben ik blij mee. Ik wil zo snel mogelijk belangrijk worden voor de ploeg en alles uit mezelf halen wat ik in mij heb. Ik ben namelijk nog jong." Bazoer kan naast interesse van Feyenoord ook rekenen op belangstelling van PSV, Benfica en Sporting Portugal.

Vind jij drie miljoen euro voor Riechedly Bazoer een realistisch bedrag?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties