Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord houdt vast aan circa achttien miljoen euro

Laatste update:

Clasie ziet een overgang van Feyenoord naar Southampton zeker zitten: dat zou betekenen dat hij wordt herenigd met Ronald Koeman. Volgens De Telegraaf speelt Feyenoord een doorslaggevende rol in een eventuele transfer. De club uit Rotterdam is volgens het dagblad niet van plan om de Oranje-international voor een schappelijk bedrag van de hand te doen. Wie voor Clasie op de deur gaat kloppen, zal in de buurt van het clubtransferrecord moeten komen: Liverpool betaalde toentertijd achttien miljoen euro voor Dirk Kuyt.

Hoewel Feyenoord de verrichtingen en inzet van Clasie enorm waardeert, stelt de clubleiding zich bij elke formele belangstelling zakelijk op. Hoe hoger het bedrag wordt dat voor Clasie op tafel wordt gelegd, hoe meer mogelijkheden Feyenoord krijgt om het elftal voor Giovanni van Bronckhorst op te bouwen. De club weigert echter uit te spreken dat Clasie te koop is; het liefst wil men nog een seizoen door met de middenvelder om hem vervolgens na eventuele deelname aan het EK in Frankrijk voor een mooi bedrag van de hand te doen.

Volgens De Telegraaf heeft zich nog geen enkele club met een bod voor Clasie bij Feyenoord gemeld. Er is volgens het dagblad ook geen contact opgenomen met de clubleiding door een buitenlandse club over een mogelijke vraagprijs voor de grootverdiener. Het contract van de 23-jarige Oranje-international loopt nog drie seizoenen door.

Is Jordy Clasie achttien miljoen euro waard?

Meer nieuws

Dest heeft slinkse Milan van Dongen door: 'Je probeert me erin te luizen!'
0
Live meepraten in de Serie A: AC Milan - Genoa
1
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Minteh scoort tijdens Feyenoord-PEC Zwolle!
0
Unai Emery wijst aanbieding van Bayern München om twee redenen af
12
Veteraan gaat Real Madrid na 469 wedstrijden verlaten voor avontuur in MLS
5
Chelsea laat aan de hand van magistrale Palmer geen spaan heel van West Ham
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties