Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Boze Rashford zoekt confrontatie met schreeuwende fan: 'Laat hem met rust!'

Laatste update:

Een bezoeker op Old Trafford roept enkele dingen richting Rashford, al wordt niet duidelijk wat precies wordt gezegd. De 26-jarige aanvaller was duidelijk niet gediend van deze actie en liet dat ook duidelijk merken aan de supporter van the Red Devils.

Op beelden die op X circuleren is te zien dat Rashford richting de betreffende fan loopt om verhaal te halen. De international van Engeland bijt deze persoon wat toe, om vervolgens met een boos gezicht om te draaien. Een steward maande de oproepkraaier om rustig aan te doen.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Een andere supporter van Manchester United springt direct in de bres voor de verontwaardigde Rashford. "Laat hem met rust! Rashford, niet naar hem luisteren!", zo klinkt het vanaf de tribune.

Op andere beelden is te zien dat Eriksen de boze Rashford bij de arm grijpt tijdens de warming-up. Manager Erik ten Hag koos er overigens voor om de vleugelaanvaller op de bank te posteren voor het bezoek van Newcastle aan Old Trafford.

Onrustig seizoen


Over de toekomst van Rashford bestaan al enige tijd twijfels. De jongen van de club heeft onder Ten Hag niet altijd een basisplaats en kwam dit seizoen enkele keren in het nieuws vanwege incidenten buiten het veld. Rashford ligt bij Manchester United vast tot medio 2028.

Meer nieuws

Erik ten Hag op de schopstoel: dit bepaalt zijn toekomst bij Manchester United
6
Cody Gakpo vertelt op welke positie hij zich richt bij het Nederlands elftal
10
Ruud Gullit: 'Iedereen prijst hem bij Oranje, maar waar is dat op gebaseerd?'
52
De beoogde opvolger van Slot bij Feyenoord die al drie keer kampioen werd
10
'Spanning tussen Kylian Mbappé en Paris Saint-Germain stijgt naar kookpunt'
28
'Of ik deze zomer bij Feyenoord blijf? Dat weet je nooit, hè. Dat is voetbal'
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties