Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord identificeert meer dan 25 personen na wangedrag in De Kuip

Laatste update:

Feyenoord laat weten dat de personen die zijn geïdentificeerd en/of aangehouden naar aanleiding van het wangedrag tijdens het bekerduel met Ajax alleen een langdurig stadionverbod tegemoet kunnen zien. De verwachting is dat de komende tijd, door bestudering van camerabeelden en met de hulp van de hierin gespecialiseerde KNVB-taskforce, nog meer mensen kunnen worden geïdentificeerd die zich rond de wedstrijd hebben misdragen.

De Stadionclub spreekt de hoop uit dat er in het vervolg niet nog meer wangedrag wordt vertoond. "Feyenoord hoopt dat de positieve sfeer die de club de afgelopen periode kenmerkte vastgehouden kan worden, ondanks de op alle fronten betreurenswaardig verlopen wedstrijd van woensdagavond, en dat supporters de sportieve ambities in de competitie en in Europa op opbouwende wijze zullen blijven ondersteunen."

Donderdagochtend werd bekend dat Feyenoord tegen AS Roma geen supporters toe zal laten in vak Z van De Kuip. Uit het bewuste vak werd woensdag een aansteker gegooid tegen het hoofd van Klaassen. De sluiting van het vak betekent dat zo'n tweeduizend plaatsen tijdens het heenduel met AS Roma in de kwartfinale van de Europa League leeg zullen blijven.

Meer nieuws

De Telegraaf: Ajax heeft tien miljoen euro klaarliggen voor één speler
71
'Slot raakt direct een van zijn Nederlandse spelers kwijt bij Liverpool'
7
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Ajax en Feyenoord in strijd verwikkeld om aanvaller van Chelsea
18
'Ajax en PSV zetten zich schrap: United en Bayern jagen op zelfde target'
4
Sleutelspeler kan Manchester City verrassend genoeg verlaten in de zomer
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties