Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Feyenoord identificeert opvolger van Nicolai Jörgensen in Portugal'

Laatste update:

Bovengenoemd medium meldt tevens dat Feyenoord momenteel een eerste bod op Sporar aan het voorbereiden is. Het is echter nog niet bekend welk bedrag Feyenoord exact overheeft voor Sporar en of de speler zelf een tussentijdse overgang richting de Eredivisie ziet zitten. Technisch directeur Frank Arnesen moet vanwege de coronacrisis met een niet al te groot transferbudget werken en kan daardoor niet met miljoenen smijten tijdens de zomerse transferperiode.

Jörgensen verlaat Feyenoord en tekent contract bij Kasimpasa

De Deense spits ruilde Feyenoord onlangs in voor een avontuur in Turkije.Lees artikel

Wat wellicht in het voordeel is van Feyenoord is het feit dat Sporar bij Sporting op een zijspoor lijkt te zijn beland. Trainer Rúben Amorim heeft de aanvaller niet nodig tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen en een tussentijds vertrek lijkt de beste oplossing te zijn voor beide partijen. Sporar kwam in het tweede gedeelte van afgelopen seizoen op huurbasis uit voor Sporting Braga en in 21 wedstrijden in alle competities kwam de Sloveen tot 3 doelpunten.

Door de verhuurperiode in Braga had Sporar geen aandeel in de landstitel die door Sporting in de wacht werd gesleept. De dertigvoudig international van Slovenië, met een verleden bij onder meer Arminia Bielefeld en FC Basel, werd in januari 2020 door de Portugese topclub voor zes miljoen euro overgenomen van Slovan Bratislava. In zijn periode bij Sporting tot dusver wist Sporar elf doelpunten te maken in 38 wedstrijden.

Is Andraz Sporar een goede spits voor Feyenoord?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
14
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
21
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties