Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord in bloedeloze vertoning naar eerste overwinning van 2015

Laatste update:

In de openingsfase liet FC Emmen zich nog even zien voor het doel van keeper Kenneth Vermeer, maar na 25 minuten opende Feyenoord de score. Even nadat Terence Kongolo de bal al op de paal had gekopt, tikte Jean-Paul Boëtius binnen voor de openingstreffer. Nauwelijks twee minuten later was het ook 2-0, toen Miquel Nelom omver werd geduwd in het strafschopgebied. Colin Kazim-Richards ontfermde zich over de bal en hij schoof koel binnen.

Kazim-Richards had vervolgens pech toen hij de bal met een prachtige inzet op de kruising deed belanden. De spits nam het doel met buitenkant voet onder vuur, maar vond dus het aluminium. In de rust wisselde trainer Fred Rutten tien spelers; alleen Anass Achahbar mocht nog even blijven staan. Toptalent Jari Schuurman maakte zijn officieuze debuut in Rotterdam.

Na de onderbreking gebeurde er helemaal niets meer in Rotterdam. Keeper Erwin Mulder, die Vermeer was komen vervangen, kreeg geen bal en ook aan de andere kant was het rustig. Acht minuten voor tijd knalde Niklas Tarvajärvi namens FC Emmen plots de 2-1 tegen de touwen, voor de fans van Feyenoord het sein om de fluitconcerten aan te heffen. FC Emmen wilde nog wel een gelijkmaker, maar kreeg die niet.


Club Vriendschappelijke wedstrijd
Feyenoord
2 - 1
FC Emmen

Meer nieuws

Koeman: 'Hij is in alle opzichten klaar voor een stap naar het buitenland'
7
Ronald Koeman verklapt: 'Georginio Wijnaldum gaat mee naar het EK'
38
Bondscoach Ronald Koeman verklaart waarom Joshua Zirkzee niet bij Oranje zit
21
'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
46
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
8
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties