Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord introduceert eindelijk nieuw uitshirt op bijzondere datum

Laatste update:

Het nieuwe uittenue van Feyenoord is overwegend blauw, aangevuld met accenten in de clubkleuren rood en wit. Aanstaande zondag zal het elftal van Arne Slot in Waalwijk voor het eerst in het shirt spelen tegen RKC. Tot dusver zijn de reacties op internet over het nieuwe uitshirt overwegend positiever dan bij de launch van het derde shirt. Veel Feyenoord-supporters leverden kritiek op dat shirt vanwege de felroze accenten.

Meer: Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord | Arne Slot kan nog weinig vertellen over zijn naderende transfer naar Liverpool

Het nieuwe uitshirt is overigens het laatste shirt dat Feyenoord voorlopig onder adidas uitbrengt. De samenwerking tussen de Rotterdamse club en het Duitse sportmerk loopt na dit seizoen af. Adidas kreeg deze zomer veel kritiek vanwege leveringsproblemen wereldwijd. Eind juli maakte BBC melding dat adidas het slechts bij 44 van de 92 clubs voor elkaar had gekregen om zowel het thuis- als uitshirt te lanceren. Sinds 2014 is adidas shirtsponsor van Feyenoord.

Vanaf het seizoen 2023/24 gaat Feyenoord in zee met het Britse Castore, dat momenteel onder andere shirts levert aan Rangers, Newcastle United, Sevilla en Bayer Leverkusen. Feyenoord krijgt bij Castore meer vrijheid om mee te bepalen over het ontwerp van de shirts. Het Britse merk zal zes jaar lang de shirts leveren aan de Rotterdamse club en zal daar zo'n acht miljoen euro per jaar voor betalen. De komende drie jaar mag Castore geen shirtsponsor van rivalen Ajax en PSV worden.

Eredivisie
RKC Waalwijk
0 - 1
Feyenoord

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
42
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
5
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
12
NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
28
Mauro Júnior zingt provocerend anti-Ajax-liedje op huldiging van PSV
60

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties