Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Feyenoord is een grote club voor mij, ik wil hier vijf jaar doorbrengen'

Laatste update:

"Toen ik alles hier zag, was ik er zeker van dat ik hier vijf jaar wil doorbrengen. Dit is een grote club voor mij. Het voetbal dat ze hier spelen is always fun. Ze vallen hier aan om te winnen, waar ze in Denemarken verdedigen om te winnen", aldus de zestienvoudig international in De Telegraaf.

"Ik heb veel met hem (Tomasson, red.) gesproken sinds ik hier heb getekend. Hij is een heel goede vent en (…) ik ga hem de komende weken vaker zien. Hij kan me nog veel over Feyenoord leren", besluit Jörgensen, die met rugnummer negen gaat spelen.

Meer nieuws

Bayern München spreekt eigen lijfspreuk tegen met opvallend nieuw tenue
0
KKD Elftal van de Week: Roda JC ondanks uitgestelde promotie hofleverancier
0
Roda JC legt stadionspeaker het zwijgen op: 'Heeft laatste interview gegeven'
3
'Twijfelende Denzel Dumfries ziet move richting Manchester United wel zitten'
20
Door vuurwerk verminkte PSV-fan doet zijn verhaal: 'Ik mis tweeënhalve vinger'
83
Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
34

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties