Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord kan derde bod verwachten op Lutsharel Geertruida

Laatste update:

Begin juli werd al bekend dat er minimaal twee keer was geboden, maar het laatste bod van circa twintig miljoen euro kwam niet in de buurt van wat Feyenoord wenst te ontvangen. Algemeen directeur Dennis te Kloese wil naar verluidt alleen meewerken aan een transfer indien Geertruida de duurste Feyenoorder aller tijden wordt, want volgens de directie is de verdediger 'niet minder waard dan Jurriën Timber', die voor circa veertig miljoen euro plus bonussen van Ajax naar Arsenal vertrok.

RB Leipzig heeft, ten opzichte van een maand eerder, meer onderhandelingsruimte door het naderende akkoord met Manchester City over Josko Gvardiol, die minimaal negentig miljoen euro moet opleveren. Of het aanstaande bod van de Duitsers in de buurt zal komen van de wensen van Feyenoord, moet nog blijken. Afgaand op de woorden van Te Kloese lijkt een bod van 25 miljoen euro plus bonussen en een doorverkooppercentage niet voldoende te zijn. Geertruida zal bij een transfer de duurste Feyenoorder ooit worden. Dat record is nu in handen van Orkun Kökçü, die deze zomer voor 25 miljoen euro exclusief bonussen naar Benfica trok.

Geertruida niet de favoriet
Geertruida staat echter niet bovenaan de shortlist van RB Leipzig. BILD schrijft dat de Bundesliga-club maar één verdediger wil halen. Castello Lukeba van Olympique Lyon is volgens de Duitse krant de topkandidaat om de selectie van trainer Marco Rose te versterken. RB Leipzig zou al drie keer geboden hebben op de twintigjarige centrumverdediger. Het laatste afgeslagen bod bedroeg naar verluidt 34 miljoen euro. Lyon wenst voorlopig niet mee te werken, waardoor Geertruida weer als alternatief in beeld is gekomen. Mocht Lukeba niet haalbaar blijken, dan gaat RB Leipzig alsnog vol voor de verdediger van Feyenoord.

Vind jij dat Feyenoord Lutsharel Geertruida voor 25 miljoen euro moet verkopen?

Meer nieuws

FC Twente presenteert twaalfvoudig international als eerste zomeraanwinst
1
Thomas Tuchel gaat definitief niet verder als trainer van Bayern München
28
Clubtopscorer uit de Eredivisie vertrekt voor 'niet te weigeren bod' naar Azië
7
Robin van Persie verlaat Feyenoord en is hoofdtrainer van sc Heerenveen
41
Duo dat goed is voor 299 Liverpool-wedstrijden neemt net als Klopp afscheid
12
Ronald Koeman negeert smaakmaker: 'Moet eerst een jaartje Eredivisie spelen'
53

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties