Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord kan 'gekke prijs' vragen: 'Rond de vijftien miljoen euro'

Laatste update:

"Hij gaat deze zomer wel een stap maken. Hij heeft nog maar een eenjarig contract, dus hij moet dan bijtekenen, anders gaat hij gratis de deur uit (…) Je weet hoe die clubs zijn, zeker de buitenlandse clubs. Die kijken veel naar statistieken. Als je een middenvelder kan kopen met een eenjarig contract, dan gaan ze hem gewoon halen", aldus Bischop bij FC Rijnmond.

Vilhena, die tien interlands namens het Nederlands elftal op zijn naam heeft staan, verlengde zijn verbintenis in mei tot 2020. Volgens commentator Emile Schelvis kan technisch directeur Martin van Geel 'een gekke prijs' vragen: "Ze moeten het wel in overleg met hem doen. Hij heeft op bepaalde momenten ook echt voor Feyenoord gekozen. Als hij had gewild, kon hij met de voorzitter van Sampdoria mee. Ik denk dat hij wel rond de vijftien miljoen euro op moet leveren."

Vilhena speelde in de jeugd van VDL-Maassluis en maakte in 2003 de overstap naar de jeugdopleiding van Feyenoord. Hij debuteerde in januari 2012 in het duel met VVV-Venlo in het eerste elftal en maakte twee maanden later zijn basisdebuut. Inmiddels staat Vilhena na 213 officiële wedstrijden op 32 doelpunten en 21 assists in dienst van de huidige nummer vier van de Eredivisie.

-
Denk jij dat Tonny Vilhena in de zomer een transfer gaat maken?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
5
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
4
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
1
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties