Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mysterieuze Memphis Depay weigert uit te leggen waarom hij 2 woorden heeft laten borduren op zijn haarband

Laatste update:

"Je kon niet wachten om dit te vragen hè?", lacht Memphis, die zich verder mysterieus opstelt. "Misschien moet je maar gewoon naar de foto's kijken om te lezen wat erop staat." Op diverse foto's valt een stuk duidelijker te zien dat Memphis 'Who Cares' heeft laten borduren op de hagelwitte haarband. Op de voorkant staat zijn rugnummer: 10.

Meer: Memphis Depay analyseert zijn tegenvallende optreden tegen Frankrijk | Tegenvallende Memphis Depay krijgt er ook van langs in de Franse media

De gloednieuwe haarband van Memphis

Na afloop van de oefeninterland tegen IJsland ging het veel over de haarband van Memphis. In gesprek met journalist Jeroen Stekelenburg van de NOS liet de aanvaller blijken dat het hem allemaal niet uitmaakt.

"Het helpt wel met zweet, daarom heet het ook een zweetband. Daarnaast staat het me mooi. Mijn vriendin vindt het mooi bij me staan, geweldig. Het is een nieuwe look, who cares? Ik voel me er goed bij." Inmiddels heeft Memphis dat motto dus laten borduren op zijn haarband.

Veel Oranje-fans in Hamburg droegen zondag een haarband. "Dat is speciaal toch? Het is nooit mijn bedoeling geweest, maar het is leuk dat zoiets ontstaat. Ik maak er geen randzaken van. Ik speel lekker met dat ding op, het zit goed en het is alleen maar leuk dat de supporters het mooi vinden", aldus Memphis.

Memphis focust zich enkel op het voetbal, zo zegt hij zelf. "Het gaat om het resultaat en dat is vandaag goed gelukt." Wanneer journalist Pim Sedee weer over de haarband begint, reageert Memphis cynisch. "We gaan met z'n allen met een zweetband spelen, heel het team. En de trainer ook nog in de dug-out."

Voetbalzone gaf Memphis zondag een 6 voor zijn optreden tegen Polen. "Na alle gedoe over de haarband was het nu aan Memphis om nu zijn voeten te laten spreken bij de aftrap van het EK. De centrumspits oogde vol vertrouwen, speelde bij vlagen frivool met hakjes en trucjes, maar was ongelukkig in de afronding."

Meer nieuws

Van Hanegem wijst naar mogelijke verklaring voor minder optreden van Veerman
0
Geld op bankrekening Vitesse raakt op; aanvraag faillissement dreigt
34
Oranje-supporters: 'Hij hoort thuis in de zandbak en is klaar in Oranje'
14
Driessen op zijn plek gezet na Veerman-opmerking: 'Kortsluiting in bovenkamer'
29
Memphis genoemd als opvallendste speler in Oranje: 'Niet vanwege zijn hoofdband'
63
Vacature: Voetbalzone is op zoek naar een nieuwe hoofdredacteur
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties