Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Feyenoord kan in januari telefoontje voor Marcos Senesi verwachten'

Laatste update:

Botman lijkt voorlopig echter onhaalbaar voor Roma. De 21-jarige centrumverdediger heeft bij Lille OSC nog een contract tot medio 2025, waardoor de regerend kampioen van Frankrijk een relatief gunstige onderhandelingspositie heeft. La Gazzetta dello Sport schrijft dat les Dogues minimaal dertig miljoen euro willen ontvangen voor Botman, die ruim een jaar geleden voor acht miljoen euro werd overgenomen van Ajax. Normaal gezien is Botman basisspeler in Lille, al kampt hij momenteel met een liesblessure.

Door de hoge vraagprijs voor Botman en de onwelwillendheid van Lille om hem in januari te verkopen, verkent Roma andere mogelijkheden. Een van de opties om de defensie op korte termijn te versterken, is Senesi. La Gazzetta dello Sport noemt zijn tot medio 2023 lopende contract een reden voor Feyenoord om mee te werken aan een vertrek van de 24-jarige centrumverdediger. Feyenoord Transfermarkt meldde eerder dat Senesi en Feyenoord zijn contract wilden opwaarderen tot medio 2024, al is dit er vooralsnog niet van gekomen.

La Gazzetta dello Sport schat de vraagprijs van Feyenoord voor Senesi op vijftien tot twintig miljoen euro, al wordt er gesteld dat Roma hem zou willen huren met optie tot koop. De naam van Senesi viel eerder in Italië, daar hij eveneens in beeld zou zijn geweest bij Napoli en AC Milan. "Feyenoord is op dit moment de club waar ik wil zijn en ik geniet van mijn leven hier van dag tot dag", zei Senesi onlangs in een interview met Voetbalzone. "Het is een grote club in Nederland. Alles op zijn tijd en dat houd ik altijd in mijn achterhoofd. Het belangrijkste voor mij was om voor een club te spelen waar ik zeker kon zijn van minuten en waar ik de kans zou krijgen om door te groeien. Mocht er ooit een mogelijkheid komen om de transfer te maken, dan moet dat wel voordelig zijn voor mij én voor de club."

De zoektocht van Roma naar een nieuwe centrumverdediger heeft te maken met de aanhoudende fysieke problemen van Smalling, die dit seizoen al kampte met twee verschillende hamstringblessures en daardoor pas zes officiële wedstrijden speelde. Bovendien is men in Rome niet tevreden over de prestaties van Marash Kumbulla. Naast Senesi en Botman zou ook Marcão van Galatasaray in beeld zijn bij de Romeinen.

Zie jij Marcos Senesi naar AS Roma vertrekken?

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
0
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
19
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties