Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Feyenoord kan mogelijk fluiten naar zes miljoen door opvallende constructie'

Laatste update:

Als Sassuolo degradeert, keert Pederson namelijk 'gewoon' terug bij Feyenoord. Dus zullen de Rotterdammers met een schuin oog kijken naar de degradatiestrijd in de Serie A.

Sassuolo staat momenteel zestiende, met twintig punten. De nummers 18 en 19, respectievelijk Hellas Verona en Cagliari, staan beiden op 18 punten. Sassuolo staat derhalve slechts twee punten boven de degradatiestreep.

Het zou een hard gelag zijn voor Feyenoord. De koopoptie bedraagt volgens het fanmedium zes miljoen (exclusief variabelen), maar het is geen onrealistisch scenario dat de Rotterdammers dat bedrag mis zullen lopen.

Mocht Sassuolo onverhoopt toch degraderen, kan Feyenoord die zes miljoen wel vergeten. Pedersen is momenteel wel een vaste basiskracht in het vaste elftal van Alessio Dionisi.

Hoewel Sassuolo aardig aan het seizoen begon, is het inmiddels compleet afgezakt naar de gevarenzone. Van de laatste tien wedstrijden werd er slechts één gewonnen.

De 23-jarige vleugelverdediger was in het duel met Torino afgelopen zaterdag nog goed voor een assist, maar zag zijn ploeg weer geen driepunter noteren. Tegen middenmoter Torino werd het uiteindelijk 1-1.

Meer nieuws

Vriend van Monica Geuze, James Lawrence, is dicht bij stap naar Eredivisie
14
'Europese grootmacht wil deal van Matthijs de Ligt met Manchester United kapen'
45
Dit zijn alle 39 dispensatiespelers die deelnemen aan de Olympische Spelen
5
'Feyenoord gaat volgende speler uit Zuid-Amerika naar De Kuip halen'
13
Justin Bijlow spreekt zich uit over zijn huidige situatie bij Feyenoord
11
Programma, uitslagen en standen van het voetbaltoernooi op de Olympische Spelen
1

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties