Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Feyenoord kan na vertrek Walemark mogelijk ook dure buitenspeler uitzwaaien'

Laatste update:

Heerenveen-trainer Kees van Wonderen heeft door de komst van Walemark een extra optie op de rechterflank. Algemeen directeur Ferry de Haan is blij dat Feyenoord wilde meewerken aan een verhuur. "Met Patrik voegen we direct extra dreiging toe aan onze voorhoede. Hij is een doelgerichte speler met een goede versnelling en een individuele actie." Walemark ligt in De Kuip nog tot medio 2026 vast. In 36 officiële wedstrijden namens Feyenoord was hij goed voor 3 doelpunten en 3 assists.

Feyenoord nam Walemark in januari 2022 voor 3,25 miljoen euro over van BK Häcken, maar de Zweedse jeugdinternational kreeg in Rotterdam-Zuid veelvuldig te maken met blessureleed. In de winterse transferperiode van afgelopen seizoen stond Walemark nog niet open voor een verhuur aan FC Emmen en Sparta. Nu kiest hij vanwege de hevige concurrentie voorin bij Feyenoord alsnog eieren voor zijn geld. Walemark moet in Friesland gaan concurreren met Ché Nunnely, die nog tot medio 2025 vastligt bij Heerenveen. Op de linkerflank, waar Walemark ook uit de voeten kan, heeft de Friese club met Osame Sahraoui al een andere Scandinavische sensatie in huis.

Dilrosun
Mogelijk neemt Feyenoord de komende weken ook afscheid van Dilrosun. De Stadionclub staat niet onwelwillend tegenover een uitgaande transfer van de linkspoot, daar de Amsterdammer flink drukt op het salarisbudget. Dilrosun ligt in De Kuip nog tot medio 2026 vast, maar Feyenoord wil meedenken aan een gepaste oplossing. De Griekse recordkampioen Olympiakos kan mogelijk een uitweg bieden, maar zal daarvoor wel een schappelijke transfersom op tafel moeten leggen. Feyenoord nam Dilrosun vorige zomer nog voor ruim 4 miljoen euro over van Hertha BSC. Sindsdien speelde de enkelvoudig international 45 officiële wedstrijden voor Feyenoord, waarin hij goed was voor 6 doelpunten en 8 assists.

Moet Feyenoord reeds zijn verlies nemen op Dilrosun?

Meer nieuws

Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
0
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
7
Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0
Speler van Borussia Dortmund reist vanwege examen apart naar CL-kraker in Parijs
6
Derksen ergert zich groen en geel aan sportverslaggever: 'Het is zo stuitend'
23
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties