Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord kan rekenen op heksenketel: 'De meest extreme fans van het land'

Laatste update:

De Roon is bezig aan zijn tweede periode in de Serie A en weet wat Feyenoord kan verwachten tegen Napoli. "Hun fans zijn de meest extreme van het land", zegt hij in gesprek met ELF Voetbal. "Persoonlijk doet het me niets. Ik sluit me gemakkelijk voor de buitenwereld af. Laat ze maar. Maar voor jongere spelers kan het wel als intimiderend overkomen."

Meer: De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord

Gosens, ex-speler van Heracles Almelo, ging eind augustus voor het eerst op bezoek met Atalanta bij Napoli. "Ik was gewaarschuwd, maar het is vreemd om voortdurend tegen opgestoken middelvingers aan te moeten kijken", vertelt hij. "Toen we de bus uitstapten bij het stadion, stonden om ons heen overal mensen ons uit te schelden. Ik heb me daar van afgesloten. Ze doen maar, zo moet je denken. Op het veld moet het gebeuren."

De ervaringen van Gosens worden gedeeld door Hateboer. "Fans van Napoli verzamelden zich rond onze bus en we kregen al direct de meest vreselijke verwensingen naar onze hoofden geslingerd", laat hij optekenen. "Inclusief opgestoken middelvingers. Tot bij de aankomst voor het stadion bleef die houding zo. Vaders, met hun kinderen naast zich, stonden met hun middelvingers omhoog naar ons toe."

-
Welke club heeft de fanatiekste aanhang?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
127

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties