Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord-keeper: 'Ik zat toen op de bank in het Bernabéu, nu wil ik keepen'

Laatste update:

Nadat Jones met Feyenoord kampioen werd, moest hij zich in de voorbereiding op komend seizoen opnieuw bewijzen tegenover trainer Giovanni van Bronckhorst. Vermeer was namelijk terug van een zware blessure en leek de strijd om een plek onder de lat te gaan winnen. Een blessure gooide roet in het eten voor de ex-Ajacied, waardoor Jones zijn plek tussen de palen behoudt. Vrees om zijn plek kwijt te raken had Jones niet, al had hij na de behaalde landstitel met Feyenoord wel een mooie transfer kunnen maken. De aanbiedingen die hij ontving waren niet verkeerd.

Toch koos Jones ervoor om zijn contract in Rotterdam te verlengen. Geluk weegt voor hem zwaarder dan geld. "Ik voel me goed in de groep, ik voel vertrouwen van de mensen om me heen bij deze club. En als je dat hebt, presteer je beter", aldus Jones in gesprek met De Telegraaf. Hij ontkent niet dat een lucratief contract in China hem weg had kunnen lokken bij Feyenoord. "Daar kan je crazy money verdienen. Maar in Europa zijn de verschillen voor een keeper niet idioot groot. Voor mij telt dat ik ergens wil spelen waar ik word gewaardeerd, waar ik het fijn heb en waar ik prijzen kan winnen. Al die drie dingen zijn hier."

Jones is blij dat hij bij Feyenoord blijft en komend seizoen de groepsfase van de Champions League in gaat. "Ik ben met Liverpool in het Bernabéu-stadion geweest voor de Champions League. Ik zat toen op de bank, nu wil ik daar keepen", klinkt het. "Het is de plek waar je als prof allemaal wil spelen. Met Feyenoord wil ik ook tegen Real Madrid uitkomen."

De 35-jarige doelman is er trots op dat hij keeper van Feyenoord is. Iedere keer wanneer hij het veld opstapt in De Kuip, raakt hij onder de indruk. "Ik probeer elke keer aan mijn familie en kennissen in Engeland uit te leggen hoe die sfeer is in ons stadion. Ik zeg steeds: kom kijken! Ik had mensen voor de open dag uitgenodigd. Die kwamen uit Engeland en sloegen steil achterover dat er 50.000 mensen kwamen voor een elftal dat op het veld wandelt, 30.000 man bij de eerste training, 10.000 bij de laatste training voor de Klassieker. Mijn vrienden weten niet wat ze meemaken."

Wie zie jij het liefst onder de lat bij Feyenoord?

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
3
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
4
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
7
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
3
PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
183

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties