Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord kent geen twijfels meer: de titel is het doel

Laatste update:

Feyenoord, dat de Eredivisie vorige week begon met een 3-2 overwinning op FC Utrecht, haalde zeven nieuwe gezichten binnen: Dirk Kuyt, Simon Gustafson, Marko Vejinovic, Jan-Arie van der Heijden, Michiel Kramer, Eljero Elia en deze week nog Eric Botteghin. De selectie van vorig seizoen werd op meerdere plaatsen aangepast en nu mogen ook Joey Sleegers en Elvis Manu nog weggaan uit Rotterdam-Zuid.

In het Algemeen Dagblad wordt aangegeven dat Feyenoord heel graag een serieuze rol in de titelstrijd wil vervullen. "Martin van Geel had iets uit te leggen toen Feyenoord vorig seizoen met lege handen achterbleef in de Eredivisie. En na de interne evaluatie in mei bleven twee zaken kaarsrecht overeind staan. De Rotterdammers waren vorig seizoen niet op tijd klaar voor de competitie. En na zo'n teleurstellend seizoen moest de selectie volledig wordden opgefrist."

Dat laatste werd serieus aangepakt en inmiddels staat er een ander Feyenoord. De krant stelt dat de sponsoren van de volksclub goedkeurend knikkend meekijken naar alles wat er gaande is rond Feyenoord. Er klinkt wel een waarschuwing dat de gretigheid waarmee Van Geel werkt iets weg heeft van de zomer van 2007, toen Feyenoord zich vergaloppeerde en dure krachten als Denny Landzaat, Roy Makaay en Kevin Hofland aantrok: dat pakte niet goed uit.

"Alleen gokte de club destijds roekeloos met de allerlaatste centen, terwijl men op dit moment de nieuwe aankopen gemakkelijk kan betalen", benadrukt de krant. Met de verkoop van Jordy Clasie haalde Feyenoord een som van bijna dertien miljoen euro op. Van Geel gaf circa negen miljoen euro uit aan transfersommen voor Gustafson, Kramer, Vejinovic en Botteghin. De andere drie nieuwkomers arriveerden transfervrij in Rotterdam.

Geloof jij dat Feyenoord een rol van betekenis zal spelen in de titelstrijd?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
2
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
1
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
60
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties