Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Feyenoord kijkt ook voor de linksbackpositie rond in Noorwegen'

Laatste update:

Björkan wordt in Noorwegen gezien als een van de grootste talenten en de vleugelverdediger lijkt in het profiel te passen dat is opgesteld door Frank Arnesen. De technisch directeur wil vooral jonge spelers naar De Kuip halen die op termijn voor kapitaal kunnen zorgen. De linksback staat op 111 wedstrijden namens Bodo Glimt en op 6 juni debuteerde Björkan als invaller in de nationale ploeg van Noorwegen. Hij kon niet voorkomen dat Griekenland in een oefeninterland met 1-2 zegevierde.

Haps kon afgelopen seizoen onder Dick Advocaat niet altijd rekenen op een basisplaats, al keerde hij in de slotfase terug op de linksbackpositie vanwege blessureleed bij andere verdedigers. Het contract van Malacia werd medio juni nog opengebroken en verlengd tot medio 2024. De 21-jarige vleugelverdediger speelde vorig seizoen 26 competitieduels voor Feyenoord; als hij niet geblesseerd of geschorst was, maakte hij steevast onderdeel uit van de basisploeg van Advocaat.

"Dit is mijn club, al sinds ik hier in 2008 binnenkwam. Sindsdien groei ik ieder jaar als voetballer, dus dan is het logisch om langer bij Feyenoord te willen blijven. Ik ben blij dat ik dit seizoen heb kunnen laten zien waartoe ik in staat ben, zowel bij Feyenoord als bij Jong Oranje. Ik heb er ontzettend veel zin in om die lijn door te trekken in het nieuwe seizoen, onder een nieuwe trainer (Arne Slot, red.)", zo liet Malacia weten na het ondertekenen van de nieuwe verbintenis.

Feyenoord-fans overspoelen Instagram-pagina Noors transfertarget

Men kijkt in Noorwegen naar versterkingen voor het middenveld.Lees artikel

Het Algemeen Dagblad meldde eerder deze dinsdag dat Joshua Kitolano op de radar is verschenen van Feyenoord, daar de club dringend behoefte heeft aan versterkingen voor het middenveld. Kitolano staat momenteel onder contract bij het Noorse Odds BK. Vorige week slaagde de Rotterdamse club erin om rechtsback Marcus Holmgren Pedersen over te nemen van Molde FK.

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
36
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
13
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
34
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
5
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties