Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord klopt Partizan Belgrado opnieuw: 8-3 over twee wedstrijden

Laatste update:

Feyenoord trad niet op volle sterkte aan. Gernot Trauner testte positief op corona en Tyrell Malacia had lichte fysieke klachten, waardoor Fredrik Aursnes en Ramon Hendriks in de defensie stonden. Assistent-trainer John de Wolf nam de honneurs waar aan de zijlijn, omdat ook Arne Slot het coronavirus heeft opgelopen. Partizan, met Queensy Menig in de ploeg, had een vroeg doelpunt nodig om de spanning nog enigszins terug te brengen. Feyenoord was achterin echter gedisciplineerd en oogde dreigender dan de tegenstander.

Feyenoord dacht na ruim een halfuur op voorsprong te komen. Guus Til schoot op de paal en Cyriel Dessers schoot van dichtbij binnen uit de rebound. Ten onrechte oordeelde de arbitrage echter dat de spits buitenspel stond; omdat er in de Conference League geen videoscheidsrechter is, veranderde dat besluit niet. Even daarna bracht doelman Nemanja Stevanovic in twee instanties redding op een afstandsschot van Til. Een minuut voor de pauze zat het wél mee voor Dessers, die een vrije trap van Toornstra plots tegen de heup kreeg, de bal flink van richting veranderde en Stevanovic daardoor kansloos liet.

Volgens de Nederlandse regels zou Toornstra hert doelpunt op zijn naam krijgen, maar de UEFA kende de treffer toe aan Dessers. De spits kreeg zeven minuten na de pauze een kans om de 2-0 te maken, maar schoot naast en bleek buitenspel te hebben gestaan. Aan de overzijde moest Ofir Marciano voor het eerst ingrijpen na een schot van Ricardo Gomes. Op het moment dat De Wolf, die tijdens de wedstrijd belde met Slot, Reiss Nelson naar de kant wilde halen, zorgde de aanvaller voor de 2-0 toen hij vlak voor het doel werd bereikt door Til en met een uitgestoken been afrondde.

Kort daarna sloeg Partizan echter terug. Toornstra blokkeerde een verkeerde pass van Lazar Markovic, maar stelde daarmee onbedoeld Gomes in staat om vanbuiten het strafschopgebied af te drukken: 2-1. Halverwege de tweede helft was Markovic dicht bij de gelijkmaker, maar hij kopte over na een voorzet van Menig. Partizan bleef loeren op de 2-2. Bryan Linssen en Orkun Kökçü stuitten op Stevanovic, maar Linssen knalde de bal in de korte hoek alsnog achter de doelman en bepaalde daarmee de eindstand op 3-1.

-

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
88
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
3
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties