Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord knokt zich in slotfase naar perfecte score

Laatste update:

Jan-Arie van der Heijden mocht aan de wedstrijd beginnen tegen zijn ex-club, waardoor Terence Kongolo naar links verhuisde en Miquel Nelom uit het elftal verdween. Ook voor Lex Immers was weer eens een basisplaats ingeruimd en dat ging ten koste van Jens Toornstra. In de zeer strijdlustige eerste helft was de enige échte kans voor de aanvallende middenvelder, die na een goede voorzet van Kongolo verzuimde om een hoek uit te kiezen. Eloy Room zag de harde kopbal van Immers daardoor recht op zich af komen en kon pakken.

Meer: Cruciale week voor Kuijt: om deze reden vertrekt hij mogelijk al bij Beerschot

Vitesse stelde daar in aanvallend opzicht lange tijd weinig tegenover. Pas in de slotfase van het eerste bedrijf kwamen de Arnhemmers, die grossierden in foute passes, opzetten. Milot Rashica was dreigend met een schot, terwijl Isaiah Brown vlak voor het rustsignaal alle reden had om zich te beklagen. De Engelsman was een fractie eerder bij de bal dan Rick Karsdorp, die zijn opponent (al dan niet per ongeluk) tegen het gras werkte in de zestien. Scheidrechter Serdar Gözübüyük weigerde tot ontzetting van Peter Bosz echter om de bal op de stip te leggen.

Het aanvallend onmachtige Feyenoord kreeg na rust meteen een kleine mogelijkheid via Colin Kazim-Richards, die de onvrede bij het publiek over zijn optredens aanwakkerde door blind voor te geven. De bal ging daardoor aan Kuyt voorbij. De wissel die twintig minuten later volgde was dan ook een logische: Kramer, vorige week de held bij SC Cambuur, loste onder luid gejuich van het thuispubliek de Turks international af. Daarmee leek ook het vuur in De Kuip, bij zowel fans als spelers, terug te keren.

Feyenoord voerde de druk op het Arnhemse goal weer langzaam op en nam in het laatste kwartier van de wedstrijd alsnog ruim afstand. In minuut 77 ging Kongolo, die zich bij het in ontvangst nemen van de bal in buitenspelpositie bevond, over het uitgestoken been van Guram Kashia, waarna Kuyt mocht aanleggen vanaf de strafschopstip: 1-0. Nauwelijks bekomen van die klap moest Vitesse twee minuten later ook meteen de genadeslag incasseren. Basacikoglu reageerde attent op een afvallende bal, slalomde prachtig langs een mannetje of twee en schoot vervolgens onhoudbaar binnen. Met die 2-0 was de wedstrijd gelopen.

-

Meer nieuws

Harde quotes van oud-speler over Van Gaal: 'Liep op menselijk vlak ver achter'
1
Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
18
Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
11
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
6
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
22
Marco Reus geeft afscheidstournee meteen glans, ook Malen scoort
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties