Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord knokt zich met tien man naar een punt

Laatste update:

FC Groningen is in eigen huis haast onverslaanbaar in competitieverband, er is in de Eredivisie maar een club die het nog beter doet in het eigen stadion: Feyenoord. De Rotterdammers kwamen zondag naar Groningen en trainer Giovanni van Bronckhorst zal geweten hebben dat het niet makkelijk zou gaan worden. De wedstrijd kwam wat moeizaam op gang, maar na een goede twintig minuten stond het stadion in vuur en vlam. Hedwiges Maduro kopte de bal tegen de paal en Michael de Leeuw stond op de juiste plaats voor de rebound.

De Leeuw, die in het Europa League-duel met Sporting Braga nog niet fit genoeg werd bevonden om in de basis te beginnen, schoof simpel raak voor de 1-0. FC Groningen verhoogde de druk en ging nog voor de onderbreking op zoek naar de 2-0. Feyenoord wankelde, maar keeper Kenneth Vermeer speelde een uitstekende wedstrijd.

Van Bronckhorst zal zijn manschappen verteld hebben dat er na rust uit een ander vaatje getapt moest worden. Dat gebeurde. Feyenoord oogde plots scherper en kwam direct op gelijke hoogte. Na een uitval via Jens Toornstra, die weer eens in de basis mocht beginnen, schoot Dirk Kuyt de bal met hulp van verdediger Hans Hateboer binnen voor de 1-1. Vlak na de goal kreeg Kuyt een vrije schietkans voor de 2-1: de aanvoerder van de Rotterdammers knalde over.

Feyenoord leek door te gaan drukken, maar een rode kaart voor Jan-Arie van der Heijden drukte een enorme stempel op het restant van de wedstrijd. Van der Heijden trok aan de noodrem bij de doorgebroken Jesper Drost en de vervanger van Eric Botteghin mocht gaan douchen. Opmerkelijk genoeg leek Feyenoord beter in het spel te komen met tien man. De Rotterdammers loerden op de counter en kregen enkele goede mogelijkheden om de wedstrijd alsnog te winnen. De grootste was voor Vilhena, die helemaal vrij voor de neus van Sergio Padt verscheen. De Groningen-keeper verrichtte een uitstekende redding.

Eredivisie
FC Groningen
1 - 1
Feyenoord

Meer nieuws

Koeman: 'Hij is in alle opzichten klaar voor een stap naar het buitenland'
8
Ronald Koeman verklapt: 'Georginio Wijnaldum gaat mee naar het EK'
45
Bondscoach Ronald Koeman verklaart waarom Joshua Zirkzee niet bij Oranje zit
22
'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
48
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
8
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties