Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord komt in beweging na kritiek op naleving coronaregels

Laatste update:

Er mochten zondag circa 13.000 bezoekers plaatsnemen in De Kuip. Volgens De Telegraaf waren dat er in werkelijkheid meer, omdat mensen uit één familie kaarten voor kinderen konden bijkopen. Niet alleen werd geen afstand gehouden, ook werd Feyenoord in de slotfase luidkeels toegezongen tijdens de zoektocht naar een winnend doelpunt.

De gebeurtenissen leidden tot ophef op sociale media en tot frustratie bij seizoenkaarthouders die zelf niet naar de wedstrijd konden. Niet alleen Feyenoord gaat een evaluatie doen. Door wetenschappers van het Erasmus MC in Rotterdam wordt in deze periode bovendien een nieuw onderzoek verricht naar de risico's van besmetting door toeschouwers in een stadion en die in De Kuip in het bijzonder.

Grote ophef over 'gênante coronatoestanden' bij Feyenoord - FC Twente

Gebruikers op Twitter waren fel over de gebeurtenissen in De Kuip.Lees artikel

Een woordvoerder van Feyenoord geeft toe dat er zondag meer geluid klonk in De Kuip dan in andere stadions. "Maar dat komt ook door het grotere aantal toeschouwers dat in zo'n groot stadion aanwezig is", wordt de woordvoerder geciteerd. " Bij PEC Zwolle, een week geleden, werd ook gezongen. Maar daar is een veel kleiner aantal mensen op de tribunes aanwezig. Op elk tribunevak was in elk geval voldoende ruimte om 1,5 meter afstand te houden. Dat is uitvoerig berekend en daar houdt de club zich aan."

Trainer Dick Advocaat lijkt niet van mening dat er sprake is van grote misstanden. "Ik vind dat we een fantastisch publiek hebben. Ik heb ook gekeken naar waar en hoe ze zaten. Er was ruimte zat. Er is goed anderhalve meter afstand gehouden", merkt Advocaat op tijdens de persconferentie. Dat er werd gezongen en gejuicht, doet hem weinig. "Af en toe riepen ze wat, maar als dat al niet meer mag wordt het vervelend. In mijn optiek hebben de meesten zich goed gedragen."

Het aantal coronagevallen in Nederland was in de afgelopen periode weer gestegen, waardoor de discussie over de maatregelen weer oplaaide. België en Duitsland hebben de provincies Noord- en Zuid-Holland inmiddels code rood gegeven. Dit houdt in dat niet-essentiële reizen naar de twee provincies verboden zijn en dat iedereen die de afgelopen twee weken in Noord- of Zuid-Holland is geweest bij terugkomst verplicht een coronatest moet ondergaan. Vervolgens verschilt het per deelstaat of mensen ook in verplichte quarantaine moeten.

-

Meer nieuws

Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
10
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
10
'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
15
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
6
Bondsvoorzitter KNVB uit frustratie: 'Van achterkamertjes is geen sprake'
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties