Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord komt matige eerste helft te boven en wint dankzij verdedigers

Laatste update:

In het eerste bedrijf van de Rotterdamse derby tussen Feyenoord en Sparta wisten beide ploegen nauwelijks grote kansen te creëren. Calvin Stengs krulde naast en Thomas Beelen zag een poging van afstand gekeerd worden door Nick Olij.

Het opvallendste uit de eerste helft speelde zich af aan de andere kant het veld. Timon Wellenreuther werd gehinderd door een Spartaan bij een trap uit zijn handen, waardoor hij niet uitkwam met zijn passen en de zestienmeterlijn passeerde met de bal in zijn handen. Sparta kreeg een indirecte vrije bal vlak buiten het strafschopgebied. Joshua Kitolano schoot deze echter in de muur.

Vroeg in de tweede helft kreeg Feyenoord de eerste echt grote kans van de wedstrijd. Yankuba Minteh gaf de bal voor op Igor Paixão, die van dicht bij de bal via de grond net naast de paal kopte.

Luttele minuten later was het alsnog raak voor de thuisploeg. Minteh werd in het strafschopgebied ten val gebracht door Django Warmerdam en kreeg na ingrijpen van de VAR een strafschop toebedeeld. David Hancko schoot feilloos raak in de linkeronderhoek.

Nog geen tien minuten later kwamen de Zuid-Rotterdammers op een 2-0 voorsprong. De net ingevallen Luka Ivanusec gaf de bal schitterend in de zestien, waar Geertruida stond om binnen te werken.

Na enkele kansen voor Ayase Ueda en een schot van Antoni Milambo, leek Mats Wieffer er tien minuten voor tijd alsnog 3-0 van te maken. De bal viel uit de kluts na een hoekschop voor zijn voeten, waarna hij met links hard in het dak schoot. De VAR gooide echter roet in het eten: Wieffer had de bal met zijn arm geraakt.

Meer nieuws

Ajax weet weer wat winnen is en maakt einde aan ongeslagen reeks FC Utrecht
28
Fans Ajax én FC Utrecht scanderen massaal één naam in minuut 71
8
Arne Slot verrast en kiest in opstelling Feyenoord voor Zerrouki én Milambo
19
Live meepraten in de Eredivisie: PSV - Feyenoord
24
Live meepraten in de Eredivisie: sc Heerenveen - PEC Zwolle
0
Bosz slaat Babadi over bij PSV en verrast met namen op middenveld
26

Meer sportnieuws

Kan er maar één zijn! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties