Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord komt na binnenhengelen Bullaude opnieuw uit in Argentinië

Laatste update:

Momenteel staat Quinten Timber op die positie, maar dat lijkt niet de meest ideale optie voor trainer Arne Slot. Ook Mats Wieffer, die deze zomer overkwam van stadgenoot Excelsior, kan als defensieve middenvelder uit de voeten. Toch wil Feyenoord in de volgende transferperiode toeslaan. Naast Perrone zijn Ramiz Zerrouki (FC Twente) en Sivert Mannsverk (Molde FK) nog steeds belangrijk gegadigden.

Perrone speelde tot dusver dertig officiële wedstrijden voor Vélez Sarsfield, waarin hij drie keer trefzeker was en twee assists afleverde. De linkspoot is tevens jeugdinternational bij Argentinië. Transfermarkt.com schat zijn marktwaarde momenteel in op circa 8,5 miljoen euro. Bij Vélez Sarsfield is Perrone teamgenoot van Lucas Pratto, die in 2021 een uiterst teleurstellende uitleenbeurt kende bij Feyenoord. Na de komst van Ezequiel Bullaude is Feyenoord dus opnieuw bezig op de Argentijnse markt.

Wat betreft Zerrouki gaat Feyenoord alleen doorpakken indien er al volledig afstand is genomen van Twente op de ranglijst in de Eredivisie. Dat zou de onderhandelingspositie van de Tukkers naar verwachting flink verzwakken. Binnen de hoogste afdelingen van Feyenoord is de Algerijns international volgens 1908.nl de gewenste kandidaat, gezien zijn ervaring in de Eredivisie.

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties